Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

45 MIN LEFT.

Jag är lite knäckt över att jag missat både Drake och The Weeknd idag som jag fullkomligt älskar, fick biljett av min granne igår om jag hade velat gå men jag har varit sjuk OCH… jag ska äntligen få åka hem och träffa mannen i mitt liv!

Nu slipper vi prata på facetime varje kväll. Sjukt ocharmigt sms jag fick av honom igår förresten hahaha.. Jag går ju ALLTID i olika strumpor eller så är dom ut och in eller så sitter dom helt fel tycker Simon. Skrattade högt när jag fick det, måste skärpa till mig!!! Varför äger jag knappt några strumpor? Jag är alltid i både hans och min låda och gräver och slutresultatet blir aldrig bra..

Om 45 minuter ska jag få krypa upp i soffan med Mr efter nästan två veckor. Kommer kännas ganska mysigt att få vakna upp i vår säng och duka upp en brakfrukost framför tvn. Wow!  <3

// Soon im home with my love. Can’t wait!!!

bild-188

bild-184

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind