FINALLY.

 Nu är  jag framme efter en lång resa! Den har ändå gått bra så det känns bra i kroppen, brukar känna mig segare men jag ska inte ropa hej ännu, det kanske kommer ett bakslag.

Incheckad och klar. Jag var så hungrig när vi kom fram då jag missade maten på sista planet så jag och John slog oss ner på hotellet och tog varsin Tsingtao och jag åt en ceasarsallad. Kul att ses igen och få catcha upp, ser så mycket fram emot dessa 10 dagar!! =)

// Finally here. Just had a beer with John, so nice to catch up. Now i just got of from a bath, was so nice after a long flight to just relax and read my book. Now it’s bed time.. back to work tom.

DSC_0002

DSC_0003

 Tillbaka på rummet, likadant rum som senast förutom att det är en säng mindre.

DSC_0016

 

DSC_0005

Ljuvlig och stor säng som jag förmodligen kommer sova som en prinsessa i efter resan!

DSC_0006

John captured the moment, här slängde jag mig i sängen, så taggad haha!!!

DSC_0008

DSC_0010

DSC_0014

Nu har jag precis tagit ett varmt bad, läst lite bok och nu ligger jag med datorn på magen och har Simon på facetime. Mys. Klockan är redan 02.00 här så jag borde lägga mig! I morgon ska jag upp och gymma, äta god frukost och så ska vi ses på lunchmöte 13.00 sedan blir det en vända att titta lite kläder och sedan möta min kontakt Jay & hans fru för sushimiddag & planering. Spännande! Nu ska jag dra för gardinerna för fönstrena, ska försöka att inte titta ner och få svindel, jag bor högt upp alltså! Godnatt med er <3

DSC_0019

 

DSC_0020

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!