As i said.

Som jag nämnde tidigare idag firar vi Alla hjärtans dag idag istället för i morgon då jag jobbar. Tanken var som jag också nämnde att vi skulle prova göra sushi från scratch hemma och ha det mysigt.

Status på vår alla hjärtans dag? Klockan är 20.45, vi gick och smällde i oss varsin pizza till lunch och vi har lagt ner det med hemmagjord sushi då det både verkade askrångligt (inte på det humöret)  och Mr är sjuk så det känns inte lockande att stå och mecka med sushirullar själv i köket, han är verkligen hängig så nu ska vi sticka iväg och handla färdig sushi istället, haha. Ja och därefter bara slappa i soffan, tillsammans i alla fall, jag skulle egentligen varit i Kina idag men jag bokade en annan biljett. Det blir inte alltid som man tänkt sig… =)

Ha en mysig kväll <3

// We were planning on making sushi from scratch tonight since we are celebrating valentines today. Im working tomorrow so we wanted to have a cozy night in tonight instead… Haha.. Well. Let’s say that we are now going to get sushi we just ordered, didn’t really went out how we planned. Well.. it never does. We are together  at least <3

bild (71)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!