TÄVLING, VINN ETT FLAK MED STREAMDRINKS!

Vill du vinna ett flak med supernyttiga vitamindrycker? På flaket medföljer dom tre smaker som finns ute i butik just nu vilket är Lime/Citron som boostar ditt immunsförsvar, Tropiska frukter som ger dig energi eller Svartvinbär som hjälper kroppen att återhämta sig.

Det är superlätt att delta, följ bara instruktionerna nedan så är DU med och tävlar om dessa härliga drycker. Perfekt att fylla kylen med nu när våren kommer!

1. Gilla Stream på facebook HÄR 
2. Lämna en kommentar i kommentarsfältet där du berättar vilken smak du vill vinna & varför!
varadryck_01213

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
  • Glömde ju såklart skriva vilken smak jag vill ha om jag vinner:) men i så fall skulle jag vilja ha tropisk:) kram

    Malin 2014-02-23 14:58:38 http://resantillfitness.blogg.se
    Svara
  • Hej, tack för en inspirerande blogg med nyttiga tips och en kik på din underbara vardag! Jag som bott i Sundsvall tycker att det är lite extra roligt med kort från staden för att drömma mig tillbaka lite=)

    Gillat sidan på facebook=)

    Jag tycker den här tävlingen är väldigt rolig då jag anser att många ”nyttiga” drycker på marknaden inte är så nyttiga så det hade varit roligt att hitta en favorit som verkligen är nyttigt med!Sen är jag så himla dålig på att dricka vätska under dagarna när man jobbar så då hade det ju passat perfekt med ett flak nyttig och god (förhoppningsvis) dricka att ha med sig för att fylla på depoerna=)
    Jag håller tummarna för en vinst, och blir det någon annan som blir lyckligt lottad så tackar jag för en rolig tävling=)

    Malin 2014-02-22 00:46:57 http://resantillfitness.blogg.se
    Svara
  • Gillat;)

    Fan vad awesome! Hmm, svårt att välja smak men tror i dessa tider att jag behöver tropiska frukter för extra energi. Jag försöker multiplicera ihop mycket jobb med gym och fritid. Jag jobbar så sjukt oregelbundna och obekväma tider. Det tar verkligen musten ur mig så lite extra energi skulle inte skada.

    PUSS på dig!

    Claudia 2014-02-17 20:24:31 http://claudia.for.me
    Svara
  • Vilken härlig tävling! Alla smakerna låter jätteintressanta, därför skulle det vara roligt att testa dessa! Helst av allt skulle jag vilja vinna ett flak av den gröna flaskan lime/citrus för att boosta immunförsvaret. Inte bara mitt eget, utan även min sambos immunförsvar så att vi båda kan hålla oss pigga & krya den lilla stunden av vintern som kvarstår. Håller alla tummar och tår! Hade verkligen piggat upp i vardagen.

    Har gillat Stream Drinks Sverige på facebook 🙂 Kram! Sofia

    Sofia S. 2014-02-13 21:47:00
    Svara
  • Hej Sanne!
    har gillat på fb. Jag skulle vilja vinna ett flak med smaken tropiska frukter då jag skulle behöva energin. Jag har nyss gjort slut med en kille jag var tillsammans länge med,vilket har tagit mycket på krafterna och psyket och lett till att jag inte orkat ta tag i skolan eller träningen. Jag studerar på gymnasienivå och har därför inte heller pengar till att köpa tex. vitamindrycker ofta för att få i mig det jag behöver. Hade blivit jätteglad om jag vann!
    Kram Clara

    Clara Bennett 2014-02-13 17:44:52
    Svara
  • Åh jag vill så gärna ha den tropiska. Jag är en riktig sucker för alla tropiska smaker. Jag har precis börjat ett nytt jobb vilket har resulterat i många timmars arbete den senaste tiden.. så jag skulle verkligen behöva en liten kick 🙂 jag har självklart gillat på Facebook.
    Kram

    Bella 2014-02-13 16:28:25
    Svara
  • Heej!!

    Jag har gillat på facebook 🙂 och …
    jag skulle väldigt väldigt gärna vilja vinna ett flak svartvinbär.
    Dels för att dom ser fantastiskt goda ut, också för att jag är så fruktansvärt dålig på att få i mig vätska, samt att jag har satt igång min träning sedan en tid tillbaka och då känns detta helt rätt!.
    stor kram och tack för en inspirerande blogg!! ♥

    Alvina Carolina 2014-02-13 16:12:43
    Svara
  • Hej! 🙂
    Jag skulle vilja vinna smaken svartvinbär, då jag tränar friidrott på elitnivå och tyvärr är väldigt dålig på att få i mig tillräckligt med vätska under de nio träningspassen jag kör i veckan. Vore perfekt att kunna dricka en dryck som ger en återhämtning samtidigt som man får i sig en god dryck 🙂

    Andrea 2014-02-13 14:35:50
    Svara
  • Hej Sanne!

    Den låter helt grym, spciellt för mig med diabetes och har svårt att hitta energidryck utan socker som påverkar mitt blodsocker.

    Jag tror nog på din favorit svartvinbär, dels för smaken men även för återhämtningen vid träning då jag tränar 5-6 pass i veckan 🙂

    Ha de bra!

    Emma 2014-02-13 10:47:44
    Svara
  • Hej! Nu har jag gillat på Facebook. Jag skulle gärna vilja vinna tropiska frukter som gör att man får energi, då jag tränar väldigt mycket för att nå mina mål. Du har en grym blogg som jag följer varje dag och blir sjukt inspererad av. Kram på dig finaste Sanne!

    Jonna 2014-02-13 09:07:05 http://www.jonnavikstrom.se
    Svara
  • Åh detta vill jag vinna!!! Vilken grej, vad härliga och goda alla smaker låter. Jag skulle helst vilja vinna Lime/citron, för i dessa tider så känns det som alla runt omkring en på jobbet, på gymmet, i affärerna, ja överallt är mer eller mindre sjuka och jag vill verkligen inte bli sjuk nu när jag har ett sånt bra flyt i min träning på gymmet, känns just nu som man vill ha på sig munskydd och plasthandskar så fort man kliver in på gymmet där alla står och svettas ut sina baciller, så booosta mitt immunförsvar vore det allra bästa just nu!

    Tack för din fina blogg, instagram och sist men inte minst din webbshop, längtar så till vår kollektionen ska du veta! Kram tteessaannn på insta. 😉

    Tessan Öström 2014-02-13 08:37:02
    Svara
  • Gillar!
    Jag skulle vilja vinna Citron/Lime drycken! Jag brukar ofta åka på en rad förkylningar nu under vintern/våren och det är det sista jag vill. Håller på att ta en svensk klassiker så behöver all tid till träning och att få vara frisk! 🙂

    Emma 2014-02-13 08:26:37
    Svara
  • Woho!! Gillat och klart, jag skulle vilja vinna ett flak med den tropiska smaken, dels för att den ger lite extra energi och för att den verkar så god. Eftersom att jag tränar så mycket som jag gör skulle detta vara magiskt!
    PUSS

    Hanna 2014-02-12 23:11:10 http://hkjellberg.webblogg.se
    Svara
  • Gillat!

    Jag skulle vilja vinna ett flak Stream Energize då jag just nu försöker tappa mina extra kilon jag ligger inne med och därav ligger på ett dagligt kaloriunderskott. Då det tar en del på min energi hade det varit perfekt med lite extra energi från denna dryck som verkar helt suverän!

    Kram

    Emy 2014-02-12 21:56:08 http://emyjohannas.tumblr.com/
    Svara
  • Hej Sanne!
    Nu har jag gillat sidan på facebook. Jag skulle vilja vinna citron/lime för att boosta mitt immunförsvar. Detta behövs då jag arbetar på sjukhus som sjukgymnast och har inte tid över till att vara sjuk, dels för min egen skull men även för alla mina patienters skull som annars blir utan sin viktiga träning!:-)

    Emma Bjurenvall 2014-02-12 21:37:44
    Svara
  • Jag är mitt uppe i en tentaperiod och dagarna består till största del av plugg. De timmar på dagen man inte pluggar går till att träna och umgås med vänner och ibland räcker energin inte till. Det hade varit superkul att prova smaken tropiska frukter och kunna dricka en dryck som innehåller bra produkter till skillnad från alla produkter som finns på marknaden idag! Kram

    Kajsa 2014-02-12 20:13:29
    Svara
  • Gillat!

    Superbra tävling, Sanne! Jag skulle ju väldigt gärna vilja vinna den Tropiska frukten som ger energi. Jag och min sambo har precis kommit igång med träningen på allvar och behöver all energi vi kan få. Så att få överraska honom med ett flak av dessa godingar (som förhoppningsvis fungerar lite som en motivationshöjare också) vore så grymt!

    Jag håller alla tummar jag har!

    Kram kram

    Jennika 2014-02-12 20:12:39
    Svara
  • Har nu gillat facebooksidan!
    Skulle så gärna vilja vinna ett flak lila dryck. Jag spelar fotboll och tränar väldigt mycket, har tränat mycket hela mitt liv och har lärt mig hur viktigt det är för kroppen att återhämta sig. En vitamindryck dom denna skulle vara perfekt direkt efter träningen! 🙂
    kram

    Tova 2014-02-12 19:24:16
    Svara
  • Hej Sanne!
    Jag har gillat sidan på facebook.
    Åh, jag skulle vilja prova alla smakerna! … men måste jag välja en så blir det Svartvinbär! Hihi 🙂

    Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa!

    Stor kram, Emelie

    Emelie 2014-02-12 19:16:19
    Svara
  • Hej Sanne, Nu har jag gillat Stream Drinks på Facebook.
    Jag skulle vilja prova Energize med Smak av tropiska frukter. Jag har precis börjat träna och jag känner att jag behöver lite energi i min träning eftersom att jag oftast är så trött efter jobbet. Det skulle vara superkul att prova och se min förändring nu i början av min träning. Jag vill bli pigg och fit.

    Mvh

    Jessica

    Jessica 2014-02-12 19:13:25
    Svara
  • Hej!

    Nu har jag gillat sidan på Facebook.
    Jag skulle vilja vinna den röda drycken med tropiska frukter. Jag jobbar väldigt mycket just nu och dricker inte kaffe (dålig kombo) så det skulle vart så himla kul att vinna detta, så jag får i mig bra vitaminer samtidigt som jag får i mig lite koffein så att jag får energi 🙂

    Håller tummarna!
    Kram Isabella

    Isabella 2014-02-12 19:06:21
    Svara
  • Har gillat på facebook 🙂 Jag skulle vilja vinna tropiska frukter pga att jag behöver energi för att orka med en hel dag. Jag kliver upp vid 6 varje dag, jobbar som lärare hela dagen på högstadiet, sen drar jag till gymmet och köttar innan jag kommer hem på kvällen och är helt slut och somnar tidigt. Skulle vara bra med extra energi för att orka med allt som jag vill göra på dagen.
    Sen älskar jag frukter och tropiska frukter lät jätte gott 🙂

    Therese Bäckström 2014-02-12 19:06:04
    Svara
  • Har gillat på Facebook! Jag skulle vilja vinna VITALITY, citron/lime drycken. Varför jag vill vinna den är för att mitt immunförsvar är riktigt kass, är ständigt förkyld vilket sätter käppar i hjulen för min träning. Och för att utvecklas så mycket som jag vill göra inom träningen är en boost för immunförsvaret behövligt. Jag har viljan och motivationen till att lyckas med träningen så en knuff framåt som denna, skulle verkligen hjälpa mig på vägen.

    Ida 2014-02-12 19:00:55
    Svara
  • Jag vill jättegärna vinna ett flak i smaken tropiska frukter. Är väldigt dålig på att få i mig vätska överlag om dagarna vilket ofta leder till huvudvärk, men dessa vitamindrycker hoppas jag vilja sörpla på dagarna i ända 🙂 Då jag dessutom jobbar nattklubb och behöver extra energi om kvällarna är den smak jag valt perfekt för mig. Dricker hellre en fräsch och nyttig vitamindryck än mängder med kaffe och redbull.. Har även gillat på Facebook 🙂 Kram!

    Josefine 2014-02-12 18:48:01
    Svara
  • Jag har nu gillat på facebook! Jag hade velat vinna ett flak Tropiska frukter då jag just nu har en hel del i skolan då jag tar studenten till sommaren och behöver energi. Varje dag känner jag mig trött och hängig och det är verkligen inget som funkar, väldigt jobbigt tycker jag då man vill orka koncentrera sig på alla uppgifter. Hade varit kul att få testa om dessa funkar 🙂

    Kram

    Elin 2014-02-12 17:04:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!