I DO NEED UR HELP LADIES!

Tjejer, jag behöver er hjälp!!

Nu när jag varit sjuk har jag legat och tänkt en del och har kommit fram till att min blogg känns som den kommit i skym undan på senaste tiden, vilket jag inser att den faktiskt gjort. Först nu innan jul jobbade jag ju dygnet runt inför lansering med min webshop vilket gjorde att bloggen enbart handlade om jobb, den blev helt opersonlig och jag skrev mest om processen och pushade för sajten os.v. Jobbrealterad helt enkelt vilket den aldrig riktigt varit tidigare! Nu senaste veckorna kollade jag i genom bloggen och såg att jag mest skrivit om vad jag ätit, recept varvat med tråkiga bilder hemifrån och inte så mycket oufits eller tips över lag, jag har levererat en del kollage (gillas?) och inte så mycket personligt förutom senaste veckan då jag skrev om att jag bör hantera min stress innan stressen tar över allt för mycket i mitt liv. Tidigare tyckte jag min blogg kändes mest inriktad på inspiration, allt från stylingtips till inspirationsbilder, inredningstips, träningstips och så lite tankar och funderingar för att ni skulle få ta del av MIG. Nu känns den inte alls hundra procent längre… Jag minns att jag kunde titta tillbaka i min blogg och själv känna att den inspirerande, nu känner jag inte alls så. Vill tycka om min blogg & känna att jag leverar!

Så därför undrar jag, VAD vill ni läsa och se mer av? Vad är det som gör att just DU kikar in här? Är det något du saknar? Något du vill ser mer eller mindre av? Snälla kommentera och tala om hur jag ska försöka få ordning på bloggen igen, känner lite att jag har en bloggsvacka och behöver lite vägledning, jag vet inte riktigt längre vad min blogg är ”nischad” på? 

PUSS & TACK!

DSC_0924

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
46kommentarer
  • jag tycker fortfarande du har bra innehåll i dina inlägg men saknar så klart dina snygga outfitbilder. Dem bukar vara väldigt inspirerande! 🙂 En liten jobbig grej skulle i så fall vara just det där att du ej skriver på några dagar och sen bombar oss med 3-4 i lägg, det kan vara ganska förvirrande. Men samtidigt så är ju detta DIN blogg och i slutet av dagen så är det ju DU som bestämmer när du vill blogga. Annars TACK för en bra blogg!

    Frida 2014-02-10 15:28:17
    Svara
  • Jag saknar outfit bilderna och dina sminktips. Eran pood gillade jag med. Jag tycker det är kul att träning kommit mer och mer även mat tips uppskattas 🙂 Det är kul och att det går så bra med din webbshop och få läsa om din resa. Jag förstår att du vill göra reklam men det har varit lite för mycket. Det är det ända som jag tycker har blivit mindre bra och din ojämna uppdateringen. Ibland kommer det massor medans andra dagar kommer det inte på 3-4 dagar. Din blogg har gett mig så mycket genom åren och jag älskar inläggen som blir personliga när man vågar visa att man är en människa 😉 Jag tycker du gött ett kanon jobb och är väldigt inspirerande som person. Må så gott och hoppas du får lite nytta av mina tankar 😉

    Lova 2014-02-09 21:41:36
    Svara
  • Inspirerande dagens outfits är det som lockar mig att kika in på din blogg! 🙂

    Louise 2014-02-09 21:37:54
    Svara
  • Hej!

    Jag tycker jätte mycket om din blogg, verkligen! Helt klart min favorit. Jag tycker jätte mycket om när vi får se dina outfitbilder, (älskar din stil!), sen skulle jag gärna önska att du blandade collage på billiga/exklusiva kläder, jag är student så oftast har jag inte råd med sånt du tipsar om. Jag tyckte jätte mycket om när du gjorde det spara/slösa collaget, då får man både det dyra som kan vara kul att se på men också det lite billigare som man kanske själv har råd att köpa.

    Sen tycker jag jätte mycket om att se blickar från ditt liv, vad du gjort på dagarna osv. Förstår om du inte vill vara för personlig. Men lite mer personligt som det var innan.

    Jag har en vän som också läste bloggen innan men slutade pga att du uppdaterade mycket en dag och sen gick det några dagar tills det kom en massa igen, så det kanske kan vara ett tips, att hellre lägga upp lite mindre varje dag men ändå hålla det till uppdatering varje dag. Förstår såklart om det är svårt att hinna med, men bara kom och tänka på det för min vän berättade det.

    Annars tycker jag jätte mycket om din blogg! Du är väldigt inspirerande, OCH så hoppas jag på en bloppis snart haha, har tjatat jätte mycket om det 😉

    Kram på dig!

    Elin 2014-02-09 20:30:07 http://www.nattstad.se/elinsu
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Tack kära du!! Absolut, lyx vs budget kan jag börja köra det igen, har funderat på det! Började lite smått förra veckan igen =) Å vad tråkigt men jag vet hur det är, jag har med lagt ner bloggar som uppdaterar för sällan. Ändring på det i denna blogg i allafall, nu ska det bli kontinuerlig uppdatering! kram!! Bloppis är verkligen på G, har en stor grej på g!

      Sanne Alexandra 2014-02-10 10:28:28 http://sannealexandra.com
      Svara
  • Hej
    Måste först säga att jag verkligen gillar din blogg! Jag skulle tycka att det skulle vara kul att läsa mer om det personliga, alltså mer vad du gör om dagarna och inte bara det som rör jobb liksom. Det kan bli lite tråkigt i längden med bara jobb och jag är mer intresserad av det vardagliga, vad du gör när du inte jobbar liksom. Såklart vill man ju ha mer uppdateringar, men jag kan förstå att du har det stressigt!
    Kram o tack för en bra blogg 😉

    Ebba 2014-02-09 20:26:09
    Svara
  • Jag började läsa din blogg för ca 2 mån sen, och kollade genom lite äldre inlägg. Du har en Fin blogg och är väldigt inspirerande, gillar allt du lägger upp, speciellt dina outfits bilder! Så mer oufits bilder!!

    Diana 2014-02-09 19:47:19
    Svara
  • Hej!

    Jag önskar verkligen en regelbunden uppdatering, vissa gånger kan det gå 3/4 dagar utan att det kommer något inlägg. Det gör det väldigt tråkigt på det sättet att man tröttnar till slut att gå in att kolla, och de vill man inte då du har en grym blogg!! Sedan behöver man såklart inte lägga upp 3 inlägg per dag med kanske ialflall ett.

    Varför just jag går in och kollar på din blogg är att jag bör så inspirerad av dina outfits, och skönhets upplägg.

    Så det som skulle vart kul att se mer av skulle vart:
    Mer skönhetstips, sminktips, outfits, kanske sätta ihop ännu mer kollage på kläder ( jättekul stt du börjat med det ) sedan även kanske lite inrednings tips.

    Kram!!

    Isabella 2014-02-09 19:03:50
    Svara
  • Att du börjar svara mer på våra kommentarer vore kul! Jag vill gärna veta vilket märke det är på dina nyinköpta militärmönstrade byxor. Men du har inte svarat på den kommentaren än. Ett tips vore att skriva vad allt är ifrån på en gång. 🙂

    Johanna 2014-02-09 18:40:13
    Svara
  • Det som jag tror har gjort din blogg så populär är att man verkligen känner att du skriver engagerade och passionerade inlägg med mycket energi bakom. Spelar ingen roll om det är outfitbilder, bilder på ditt hem, djupa tankar, ytliga texter eller kollage – det känns alltid som det ligger ett personligt engagemang bakom och att det speglat dig. Tyvärr försvinner detta ”personliga” ofta när en blogg blir större, det kommer mer sponsrade inlägg och mycket jobbrelaterat som lätt blir opersonlig. Då faller ofta jag som läsare bort eftersom att anledningen till att jag började läsa från början var något som inte längre finns kvar lika tydligt. Jag menar inte att din blogg blivit så, absolut inte men tänk ändå på att den röda tråden finns kvar 🙂 Fortsätt som du brukar med andra ord, gå bak i ditt register och inspireras av dig själv 😉 haha

    Sandra 2014-02-09 18:27:40
    Svara
  • Hej, älskar dig och din blogg men snääälla kan du sluta gnälla på hur trött/stressad/utmattad du är och att du aldrig sitter still hela tiden, har blivit så himla mycket sånt på slutet. KRAM <3

    Josefin 2014-02-09 18:25:25
    Svara
  • Hej 🙂 jag började följa din blogg för att du gav mycket tips. Både tips inom skönhet, mode, inredning, träning och mat. Så de tycker jag att du borde satsa mer på igen! 🙂

    Rebecka 2014-02-09 17:32:36
    Svara
  • visst är kollagen du gjort väldigt inspirerande,MEN, oftast skriver du inte var kläderna är ifrån. Utan du skriver ’så här hade jag velat vara klädd idag’. Hade gärna velat kika på kläderna och väskorna också.

    Tack

    jonna 2014-02-09 17:05:29
    Svara
  • Jag tycker om dina outfits bilder, din stil är så fab. Mera sånt! Sen uppskattar jag även dina tränings-och kosttips och din resa med webshopen 🙂 Du inspirerar!

    ana 2014-02-09 17:00:10
    Svara
  • Älskar när du kommer med träning/kosttips! Dina recept är så härliga så fortsätt gärna att lägga upp sånt! Tycker om när du gör lite ”hemmahos” inlägg när du typ tar kort på din frukost, sen vad du gjort under dagen eller liknande.. Sen bestämmer ju du hur personligt de får bli.
    Älskar dina outfits med!

    M 2014-02-09 16:42:57
    Svara
  • Intressant att du själv tar upp det, klickar mig inte in här lika ofta längre just på grund av det du skriver tyvärr. Mitt tips är mer regelbundna inlägg, mer personliga inlägg som handlar om både bra och dåliga saker. Känns väldigt ytligt att allt är perfekt hela tiden och att allt löser sig, om du förstår vad jag menar. Älskar dock ditt positiva tänkande men ibland får man ha ruttna dagar, man kan inte alltid ha bra dagar. Sen är det ett val man gör, att vara personlig eller ej och det är ju upp till dig! Det berör mer om man är både och, varken enbart positiv eller negativ för då tröttnar man. Lite blandat =) Saknar dina outfitbilder och vardagliga bilder, inte bara materiella bilder om du förstår vad jag syftar på =)

    Amanda 2014-02-09 16:16:18
    Svara
  • Jag håller med om det opersonliga. Tipsen du ger om kläder/produkter osv inspirerar fortfarande men man vet ingenting om dig. Det är en ytlig blogg nu som i mina ögon gärna får få en lite mer personlig glans. Har följt dig väldigt länge nu och du inspirerar mig, fortsätt!! Jag vill gärna trycka på att jag klickar in flera gånger om dagen och att det ibland ekar tomt väldigt länge. Gärna mer inlägg!! Du är grym.

    Evelina 2014-02-09 16:06:14
    Svara
  • Jag tycker om din blogg jätte mycket. Skulle dock vara kul att se ännu mer outfits och typ tips om saker som finns i butik just nu, vår inspo osv. Men det är samtidigt sjukt kul att läsa om din webshopsresa och allt annat kul som händer i ditt liv. Men mer stiltips absolut!! =)

    emma 2014-02-09 15:58:54
    Svara
  • Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker väldigt mycket om den. det som är bäst med bloggen är att du alltid är positiv och sjukt inspirerande. En höjdare är ju absolut dina snygga collage och outfits så det vill jag gärna se mer av. Sedan tycker jag om dina tips om allt från a till ö är roligt att läsa. Det vore kul om du kanske kör ett inlägg med butikernas ”best-buy” så att man har koll på vad man ska hålla utkik på inför våren/sommaren med tanke på att vi har så begränsat utbud av klädbutiker här i Sverige 🙂
    För övrigt är din blogg superbra och du gör ett jättebra jobb!
    Kram kram 🙂

    Maria 2014-02-09 15:48:41
    Svara
  • Hej Sanne! Det enda jag önskar från dig är eg uppdateringar mer frekvent. Jag förstår att det är svårt med det liv du lever, men du kanske kan göra tidsinställda två ggr per dag istället för fyra inlägg samma eftermiddag och sedan radiotystnad i tre dagar. Är du med på vad jag menar? Du är min favvo bloggare och jag tycker om allt du skriver, du verkar vara en så himla go tjej med fötterna på jorden så ändra dig inte. Om bloggandet planeras lite bättre så tror jag du dessutom kommer få än fler läsare 🙂 lycka till!!

    Malin 2014-02-09 15:42:52
    Svara
  • Anledningen till att jag kikar in här är för din fina klädstil. Få lite inspiration helt enkelt på hur jag kan klä mig. Sen är det väldigt spännande att följa din resa nu när du håller på med din webshop.

    Saker jag saknar från förr är fler outfitbilder (varför inte outfitfilmer som du en gång visade?), skönhet, fler bilder från din vardag, sminktips som du hade med en makeupartist och alla härliga fotbollsmatcher som du gick på!

    Jenny 2014-02-09 15:41:06
    Svara
  • Jag önskar mer ”uppföljning” över saker typ vad hände med samarbetet med MUAn? Podden länkar du inte till längre, har ni lagt ner? Min gissning är att du tröttna/inte blev som du tänkt dig (?) men berätta gärna! Att allt inte blir helt 100 är också inspirerande att läsa om!

    Jag skulle också önska mer kontinuerlig uppdatering (har kommenterat det förut). Blir alltid en besvikelse när det inte finns nya inlägg, älskar ju din blogg och vill bara ha mer och mer 🙂

    I övrigt så vill jag gärna se fler modetips, dagens outfits, träningstips och inredning! Gärna tips på snygga kläder i butikerna, även om du inte köper dem själv – typ lite trendspaning 🙂

    Sara 2014-02-09 15:36:52
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      absolut, det är sånt som glöms bort! Podden är på g, nysatsning dessutom =) Projektet med MUAn kände jag att jag inte hade tid med, så mycket annat som det är tyvärr! Men absolut, jättebra tips!! Tack tack! <3

      Sanne Alexandra 2014-02-10 10:37:37 http://sannealexandra.com
      Svara
  • Hei! Har fulgt med på bloggen din en god stund nå og elsker når du legger ut outfits, innredning, collager og sminketips! Du er vakker! Håper du blir frisk snart!
    stor klem fra oslo!

    Elise 2014-02-09 15:30:34
    Svara
  • Hej!
    Jag har läst din blogg ganska länge och jag kan hålla med om att den har blivit mindre inspirerande och mer opersonlig den senaste tiden. Det som jag alltid har gillat med din blogg är att man blir så inspirerad av kika in på den. Man tänker jaha, ja så kan man ju matcha det plagget eller oj vad snygg den var! En sån ska jag också köpa! Jag tycker att jag har lärt mig mycket om styling av dig. Så jag gillar, precis som du säger, när du har stylingtips och inredningstips. Tycker också om bilder och text som visar vad du gör och vad du funderar över, vilket gör bloggen mer personlig. Jag skulle säga att du har en livsstilsblogg med fokus på styling.

    Tack för en väldigt bra blogg och hoppas att du hittar tillbaka!

    Anna 2014-02-09 15:26:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!