WHO'S GONNA BE YOUR VALENTINE?

Då var det snart dags för den dag som för dom flesta går i kärlekens tecken, jag syftar självklart på 14e Februari, Alla hjärtans dag. En mysig dag tycker jag men vet att många tycker att den är överskattad. Jag tycker ju att det är roligt att man kan få mysa till det lite extra trots att man kan göra det vilken dag som helst, jag gillar bara idén av att man kanske anstränger sig lite extra även om det inte är världens grej man hittar på eller kokar ihop. Som sagt, en härlig dag i mina ögon i alla fall  =)

Förra året tipsade jag om hur man kan fira denna dag, både som singel utan dejt, singel men med en dejt eller om man är i förhållande. Om ni vill ha lite tips så kan ni läsa inlägget HÄR.

I år har vi inte planerat något ännu. Jag tänker i vanligt ordning att vi ska fira som någon av dom tidigare åren tillsammans, med lite extra uppvaktning och god mat. Mycket i vårt förhållande kretsar kring mat just sådana dagar men det är ju så härligt att äta & prata ihop. Genom middagar ser man verkligen varandra och man har inga tvapparater, mobiler eller datorer som stör utan man lever oftast bara nuet. Love it! Första året vi firade Alla hjärtans dag var vi ute och åt och kom då överens om att det var vi och tusentals andra par vilket gjorde det hela oromantiskt så efter det har vi bara ätit hemma, för två år sedan köpte vi hem sushiför en hel armé från en grym sushirestaurang  och mumsade i oss det hemma i soffan och hade det bra och förra året gjorde vi gratinerad hummer, kräftpaj och avnjöt goda ostar i soffan innan jag fick smita och lägga mig tidigt då jag skulle börja Nellyturnén dagen efter.

Livet går bra fort alltså. Hur vi firar i år visar sig.. =) Gillar ni Alla hjärtans dag?
Förra året.

bild-717-770x577

bild-7271-770x577

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!