MILITARY.

Dessa byxorna lurade Mr på mig på NK sist. Jag trodde aldrig jag skulle bära ett par byxor i militärmönster men han tog fram dom och sa åt mig att jag skulle vara sjukt snygg i dom. Svag som jag är (för honom hehe) så hoppade jag in i provhytten och kom självklart hem med dom. Ett reakap vill jag lova och jag kommer matcha dom med beiga toner nu i vår, tycker det kan se lite för ”hårt” ut med svart till. I butiken provade jag dom med en vit tisha som också fick följa med hem (ill show u later) och ett par nudefärgade klackar i mocka, så snyggt. Jag tror dom blir lika fina till beiga boots och en beige stickad tröja!

Nu ska jag och käka middag med lite brudar. Mystorsdag is coming up! Och svaret är ja om ni undrar ifall jag ska styra upp på vårt matbord i matrummet, jag har ju lagt beslag på det rummet då vi aldrig äter där och alla mina papper, kvitton, tidningar med inspo och annat ligger där i huller om buller. I helgen ska jag ta itu med det bestyret och organisera lite, har kommit fram till att det ska bli min starka sida, organisera alltså! =)

// Me tonight. Wearing my new pants, like them? My bf wanted me to try them on and of course i bought them when he told me i look fiiiiine wearing them. Wops! Weak girl… Now dinner w the girls.

DSC_0582

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vilka fina brallor! 🙂 vilket märke är de?

    Vania 2014-02-07 17:53:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!