YOGA OBSESSED.

Vaknade upp och har drömt mardrömmar i natt, förmodligen efter mitt & Mr’s Sons Of Anarchy- maraton igår kväll, vi är verkligen helt besatta! Vaknade inte upp med särskilt gott humör men insåg ganska snabbt att jag inte villa ha en dålig dag på grund av ingenting så jag slängde ihop en god frukost, jobbade lite framför datorn och så har jag precis avslutat ett 35 minuters yoga-pass framför datorn.

Det här klippet var riktigt bra tyckte jag och jag blev faktiskt riktigt svettig! Good work out, 35 minuter är ju ingenting så det här hinner man med på lunchen för sjutton. Fick mycket mer energi nu efteråt! PROVA! Rekommenderar det verkligen, finns olika nivåer att välja mellan, jag envisades med det svåra och det känns jag kan tala om! =) Såg att det fanns massor med fler roliga work out videos så jag ska ge mig på nästa lite senare idag, sugen på att låta magen få jobba!

HÄR hittar ni klippet om ni är sugna på ett kort intensivt pass. Detta pass tänkte jag prova i morgon!

// My morning. Yoga, nice & healthy breakfast and some work.

DSC_0127

DSC_0128

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar sånna här inlägg! Och älskar workouts-videosarna du tipsa om! Ska testa dem 🙂 perfekt då man kanske inte trivs med att träna på gym! Kan va svårt där å få till ett effektivt pass om man inte är hundra på övningar åså! Kram

    Mallan 2014-01-15 13:48:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!