INSPIRE TO DESIRE.

Det bara sprudlar inspiration hemma hos oss just nu. Jag känner mig jättekreativ och skulle kunna sitta och knåpa ihop outfits i timmar. Sist jag skrev skulle jag springa ner till tvättstugan men hamnade framför datorn och har satt ihop lite vår & sommarfint åt er.

Åh, det märks kanske att jag längtar efter värme och sol.. Men, åter till kollage, ni är en del som kommenterat när jag lagt upp outfits att ni vill att jag ska skriva ut var allt kommer ifrån. Varför jag inte gjort det alla gånger är för att jag bara slänger in det som faller mig i smaken vilket gör att vissa saker kostar extremt mycket så att det nästan känns löjligt att lägga upp en byxa för 20 000:- Jag lägger endast upp kollage för att inspirera, jag blir inspirerad själv av att sitta och sätta ihop kollage bland massa dyrgripar, jag sparar alla dessa fina saker någonstans så plockar jag fram det när jag är ute och shoppar själv. Det finns där någonstans… Men jag förstår er önskan såklart och..

 ..Er önskan är min lag så i detta inlägg står det var allting kommer ifrån.

LOVE, S

Skärmavbild 2014-01-14 kl. 15.14.37

Blus Theoutnet.com, Kjol H&M, Ballerina Charlotte Olympia, Väska Givenchy, Solglasögon Celine, Eyeliner Amazon.ca, Klackar Stylebop.com, axelväska Forever21.

Skärmavbild 2014-01-14 kl. 15.32.01

 

Trenchcoat Burberry, Väska Celine, Jeans J brand, Solglasögon Saint Laurent, Skjorta Isabel Marant, Wedges Christian Louboutin, Klocka Michael Kors, Nagellack Make up store

Skärmavbild 2014-01-14 kl. 15.49.08

Hatt Colette, Väska Malene Birger, Sandaler Forevernew.com, Klänning Bonadrag.com, Solglasögon Ray Ban Clubmaster, Couturecandy.com,  Solkräm Elisabeth Arden spf 50

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!