TONIGHT'S DINNER.

Idag pratade jag med mamma i telefonen, hon berättade då vad dom skulle laga till middag och jag blev så sugen på det hon berättade så jag slängde ihop något liknande, om inte samma?! Jag minns knappt vad hon sa men jag härmade så gott jag kunde och lade till lite annat och herregud så gott det blev. Gillar faktiskt att stå i köket!

Detta måste ni laga till middag i morgon!! =) Superenkelt, gott & nyttigt. Tack Hanna som serverade min syster det igår och där idén kommer ifrån!

DSC_0928

Du behöver:

Sallad
Gurka
2 tomater
En paprika
En stor rödlök
2 små creme fraiche
1 paket tacokrydda
2 avocado
3 stora champinjoner
1 grillad kyckling
Pitabröd

DSC_0928

DSC_0930

Börja med att ta fram en stor skål där du kan blanda allt i. Skär upp grönsaker..

DSC_0938

DSC_0943

Skiva och stek champinjoner.

DSC_0942

DSC_0949

När detta är gjort drar du av kycklingbitar och slänger i och sedan in med pitabrödet i ugnen, dom jag köpte skulle stå i ugnen i 3-5 minuter så medan dom låg i ugnen blandade jag såsen. Ta en skål, i med creme fraiche (jag använde båda två) och så öste jag på med tacokrydda, jag tog nästan allt men det är en smaksak! Rör runt och smeta sedan i såsen i den stora skålen så att kycklingen och alla grönsaker blandas ordentligt. Ut med bröden, skiva upp dom ena sidan så du kan fylla dom med röran. Voila, inte svårare än så! Jag vet att skålen inte ser så smarrig ut, den är helt kladdig men det är svårt att undvika =)

Jag kryddade lite extra med cayennepeppar i mina pitabröd, tips om du vill ha det lite mer spicy!

 DSC_0957

DSC_0963

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!