THIS YEAR.

Varje år gör jag nyårslöften, jag gör det för att påminna mig lite extra om vad jag vill förbättra i mitt liv och för att jag tycker att det alltid finns något man kan utveckla, det behöver inte vara något stort och man behöver inte ha några nyårslöften alls men för mig är det givet och jag brukar vara hyfsat bra på att hålla dom, i år har jag ju planerat att hålla dom helt såklart =)

Jag tänkte att jag kan dela med mig av dom till er och jag vet, jag siktar rätt så högt, när jag skriver detta känns det som att dygnet har fler än 24 timmar men jag ska i alla fall göra mitt bästa, det borde ju leda till förbättringar inom dessa områden i alla fall. Reach for the moon because if you miss you’ll land among the stars.

– Jag ska få riktigt snurr på webshoppen. Min plan är just nu att släppa en Vårkollektion i Mars, Student/festklänningar till sommarens alla festligheter i April och Bikinis i Maj, ja och så fortsätta i höst men först och främst. Detta ska jag satsa stenhårt på. Jag har fått en drömstart så jag är så redo jag kan bli! Plans plans plans…

slider-sitter

– TRÄNING! Träning har alltid varit en extremt stor del av mitt liv, jag har ju lagt all min tid på dansen sedan jag var 3 år så nu är det dags för mig att köra igång på riktigt igen. Helt ärligt, med handen på hjärtat så har jag inte varit riktigt aktiv sedan jag var 21. Jag har ju absolut tränat men jag har mest kört i perioder och inte fått den rutin på träningen jag vill ha. I år är det dags att återuppta den biten ur mitt liv. Jag har varit sjuk senaste veckorna och har fortfarande ont i halsen så när jag är frisk ska min kropp få smaka på vad det nya året har ett erbjuda… =) Mitt mål är att träna 4-5 gånger i veckan. Jag är van sedan tidigare att träna varje dag, flera timmar om dagen dessutom. Jag kom på igår att när jag gick gymnasiet dansade jag ca 40 timmar i veckan och efter skolan dansade jag ännu mer, undervisade och tävlade. Det sjuka är nu i efterhand att jag inte tyckte jag tränade så mycket. Viktigast med min träning i år? Jag ska bli stark, jag ska fokusera mycket på min klena rygg och så vill jag variera min träning med en massa olika pass och gymrutiner. Jag vill också redan i vår se på min kropp att den ser mycket starkare ut än nu =)

313492_10150280070923918_3928569_n

CIMG0265

– Jag är över lag duktig med min kost, jag slarvade lite under ledigheten men annars äter jag alltid frukost, lunch, mellanmål & middag men i år ska jag step it up med vad jag stoppar i mig. Jag och Mr är duktiga på att äta hemlagad och bra mat över lag, vi har sällan snacks och godis hemma och läsk har vi aldrig hemma. Däremot unnar oss såklart när vi känner för det. I år ska jag/vi fortsätta i samma bana men försöka äta mer näringsrik mat, för ett par år sedan skulle ni aldrig se mig äta McDonalds tex, jag kan idag tycka att jag var lite överdriven men jag tyckte det var onödigt eftersom jag inte ens tyckte det var så gott men i år ska vi satsa mer på grönt & frukt än gräddsåser. Senaste året när jag turnerat har jag ätit väääldigt mycket snabbmat, jag tycker att jag blir tröttare av det och tycker ärligt talat inte ens att det är särskilt gott så jag ska försöka undvika snabbmat så gott det går, jag tycker alltid att det känns helt onödigt efteråt när jag ätit det. Förutom när jag är bakis hehe, då skriker kroppen efter fett! =) Jag & Mr bestämde oss igår i bilen att vi ska snäppa upp oss ett steg helt enkelt, eller två. Vi ska vara som två maskiner i sommar, sjukt starka, pigga & friska och då hör kosten minst sagt till. Vi ska teama och pusha varandra till max!

IMG_4307

– Jag ska organisera mer. Både organisera och planera min tid bättre, det kommer undvika onödig stress i min vardag och jag kommer slippa stressa över var saker ligger och vad jag gjort/inte gjort. Jag ska planera mina jobbtider, bloggtider, träningstider så jag inte gör allt samtidigt och dygnet runt, det gäller att vara effektiv och det blir man endast genom planering.

large

– Jag ska börja spara mer pengar. Jag har dom senaste åren varit riktigt dålig på att spara pengar, en anledning är ju att jag inte jobbat en heltid sedan två år tillbaka men en annan är att jag bara varit lat och dålig på det. I år ska det sparas och jag ska inte spendera alla mina pengar på att äta ute och impulshandla kläder jag knappt vill ha, det har ju hänt alldeles för många gånger. Mina pengar ska främst gå till ett sparkonto och större delar av dom ska tas till resor, my fav thing in the world =)

large

– Jag ska lära mig att vila. Jag vilar genom att sitta vid datorn eller kolla på en film, jag är väldigt dålig på att vila på riktigt och har alltid något jag tänker och halvt stressar över. No more! Jag behöver ladda batterierna, på riktigt. Jag är född med väldigt mycket energi och det är jag glad för men jag vill helst inte att den energin ska dö ut en dag på grund av att jag inte vilat emellanåt så nu är det serious talk här. Note to self- V.I.L.A!

P1000767

– Sist men inte minst. Fortsätta njuta av livet och våga ta saker med en klackspark, det mesta här i livet är inte hela världen och det som avgör hur vår dag blir är oftast vår attityd. Jag vill leva mitt liv så glatt jag bara kan, alla har vi dagar och det finns perioder i livet det är svårt att vara glad men jag ska göra mitt bästa varje dag och njuta av allt härligt som finns <3

IMG_0885_2

P1000418

Har ni några Nyårslöften för i år? Tell me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så roligt att läsa! 🙂 Lycka till med alla dina löften, det kommer du att klara! 😀 Jag hatar att lova saker jag inte vet om jag kan hålla, därför är jag rädd för att ha som löfte att jag ska komma in på min drömutbildning eftersom att det inte alltid går som man tänkt när man bygger upp stor press kring tex högskoleprov osv 🙂 Längtar för övrigt tills nästa kollektion kommer 🙂 Stor kram/ Linnéa

    Linnéa 2014-01-06 23:34:27
    Svara
    • Svar på Linnéas kommentar.

      Fokusera allt du kan på att komma in där, se dig själv göra det… större chans att du kommer in där om du lägger ner din själ till det och vågar tro än att du tänker att du kanske inte klarar det. jag tror på dig! kram

      Sanne Alexandra 2014-01-09 13:53:50 http://sannealexandra.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!