MERRY CHRISTMAS.

Då var julen över.. Tiden bara springer iväg, särskilt när man har roligt! =)

Dagen innan Julafton blev jag överraskad med en present jag fick av Mr’s föräldrar + syster och sambo. Jag blev jättechocklad och så himla glad. STORT tack! Det var en present för att jag startat eget och vad passade inte bättre än en sådan här superskrivare?

ju

På Julafton vaknade vi upp hos Mr’s föräldrar och började julfirandet där med god jullunch =) Jag var klädd i en mörkgrön klänning från Busnel dagen till ära.

jhgvdghs

På eftermiddagen åkte jag hem till mina föräldrar och åt julmat ännu en gång, är det jul så är det!

hfakjf

Avslutade kvällen som alltid hos mina kusiner. Där hemma brukar vi alltid äta massa gott, spela spel och latja långt in på natten. Här står jag och ska snart hugga in på dessertbordet.. =)

bild (44)

Här är jag och min lillasyster <3

bhb

Mr dök upp som tomte och vi skrattade åt honom i säkert en timme, han såg så rolig ut haha..

jjjj

Jag agerade nisse och vi delade ut paket, lika kul varje år! =)

jjjjjj

Mr bland en massa paket..

jjj'

Avslutade kvällen med att spela spel och somnade sedan gott. Ännu en lyckad julafton! Juldagen var inte en helt vanlig juldag, vi skulle nämligen tillsammans med massa vänner överraska min syster med en överraskningsfest för att hon fyllt år när hon var i Dubai (hon har bott där senast halvåret) så dagen ägnade familjen åt att förbereda inför kvällen hon inte hade en aning om.. Hon trodde hon skulle åka hem till oss för att hämta ett par klackar till kvällens utgång men istället möttes hon utav 30 personer i hallen som sjöng Ja må hon leva för henne. Hon blev RÄTT chockad. Sedan började festen =) Sjukt kul fest! Dessutom fick hon igen för att hon överraskade mig, pappa, hennes pojkvän och Mr förra fredagen när vi skulle äta middag dagen innan vi trodde vi skulle hämta henne på Arlanda. Haha.. Mycket surprises nu!

DSC_0612

DSC_0614

DSC_0618

DSC_0628

DSC_0632

DSC_0627

DSC_0634

hfhjf

jfjagfs

jhsjghs

Det blev en jäkla fest med massa sång, dans och röj. Vi hade SÅ kul! Runt 23 åkte vi in till stan och dansade vidare på Trädgårn. Bland det roligaste under kvällen? Förutom festen och att jag fick träffa alla vänner och massa underbara människor så bar MASSOR av tjejer mina kostymbyxor och idag har folk mailat för att dom såg byxorna på dessa tjejer igår, hur bra? Kvällens sämsta? Mitt hår brann i några sekunder. Paniken! En mycket kul juldag! =)

juhu

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • hej sanne! underbart fin klänning från busnel, vet du vad modellen heter?:)

    lotta 2013-12-28 04:18:34
    Svara
  • jag såg också dig, så vacker! du syns verkligen 🙂

    Amanda 2013-12-27 13:32:32
    Svara
  • Såg dig på juldagen, Va annorlunda du ser ut i verkligheten! var min kompis som sa att det var du men det var kul att äntligen få se dig irl så att säga hehe

    paulina 2013-12-27 11:12:12 http://Paulina
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!