THE DAY BEFORE…

Dagen innan julafton, en av dom mysigare dagarna kring jul tycker jag. Min familj brukar alltid äta den första skinkamackan just idag, jag har dock fuskat rejält. Det andra mysiga med denna dag är att spela Binglotto tycker jag, något jag aldrig gör annars men idag är det bara mysigt, jag sitter här och hoppas att jag ska vinna något fint!

Jag har dess värre missat dom två första omgångarna så får komma igen här dom två sista, jag har suttit och jobbat så nu mina fina läsare ligger det nyheter på sajten. En massa massa fint.

Vill ni ha något till Nyår? Beställ då innan den 27e, helst den 26e innan 17.00 för att vara garanterade. Posten garanterar i och för sig att ni ska få hem det ni vill ha innan Nyår om det skickas 27e så det ska gå men för att vara på den säkra sidan =)

GOD JUL älskade ni!!!! <3

IMG_0526ret

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Hej Sanne! Hoppas att du haft en fin jul! Jag ville bara säga att jag nyss beställde Wilhemina & Alix de Champagne och väntar med spänning! 😀

    Linnéa 2013-12-26 09:53:11
    Svara
  • Åh nej!! jag har uppdaterat din hemsida HELA DAGEN, tog en liten paus och sen vips var den SLUT, klänningen jag sucktat efter….. 🙁 ååååh mitt enda hopp till nyår. Den är så fin den där klänningen med lite mönster vid axlarna… Kommer det in fler innan sista datum för frakt till nyår?

    nathalie 2013-12-23 23:06:14
    Svara
  • Det vore så himla bra om du kunde lägga till information om varje plaggs material på din webshop. Det är så svårt att se vilket material det är i plaggen, t.ex. den fina svarta klänningen med spetsdetaljer.

    Jasna 2013-12-23 21:40:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!