PHOTOSHOOT FOR WOMEN'S HEALTH HALF MARATHON.

Idag plåtade jag för Women’s Health, har ni hört talas om den tidningen? Jag köpte den ibland när jag bodde i Usa. Tidningen finns i en massa länder, Tyskland, Syd Afrika, Usa, ja lite överallt och i Sverige lanseras tidningen den 13e Januari. Så kul!

Idag fotade vi bilder till deras kampanj för Women’s Health Marathon som går av stapeln i April. Bilderna skulle spegla mig som stark kvinna, precis kommit i mål, nöjd, svettig och kaxig för att jag klarade loppet. Såhär såg det ut..

plåtning4

plåtning3

plåtning1

bild (30)

DSC_0591

Stylingen var lite annorlunda än vad jag själv klär mig i, sjukt kul! Dom ville att jag skulle se lite tuffare ut så mitt riktiga jag fick jag lämna hemma. Inte så mycket extremt glada miner eller snälla miner för den delen hellre. Här var det mer attityd, jag hade ju klarat springa i mål för sjutton!

Keps med WH på som står för Women’s Health, löpartights, sporttop, rosor jag ”fått” för att jag sprungit, en skumpa hängandes i handen, löparskor, medalj in the fashion way.. och en massa fake-svett. För nej, jag svettades då inte ute i snön haha..

DSC_0584

DSC_0587

DSC_0586

Sminkningen var rätt naturlig, mycket glans i ansiktet jag hade knappt någon mascara alls. Mitt hår var slickat i en låg hästsvans och kepsen var på, i topparna på mitt hår stylade hon det med massa fake-svett så det såg riktigt svettigt ut, även i polisongerna. Mitt hår syntes knappt under kepsen när inte hästsvansen låg framme, jag har ju inte världens tjockaste hår direkt så när man vattenkammar det blir det.. platt =) haha. En riktigt kul plåtning, tack för alla inblandade!

plåtning5

plåtning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!