WEEKEND – FAMILY, FRIENDS, FOOD.

VI är hemma och har nu landat lite. I fredags åkte vi ner och hela helgen var väl planerad, vi har ju inte träffat alla våra nära & kära på så länge så det var givet vad som stod på schemat denna helg.

Vi har ätit supergoda middagar hos både min familj i och hos Mr’s familj med familjevänner, varit & spanat in vår väns nyöppnade vip-rum på en krog här i Eskilstuna, lyssnat på vår vän som dj’ade, dansat, druckit goda drinkar, sovit länge, varit hos farmor & farfar och druckit glögg, myst med Mr’s syster + sambo, tittat på filmen om Håkan Hellström, Känn ingen sorg (SJUKT bra&berörande, SE den!) jag har målat mina naglar i en mörk färg, tittat på gamla bilder, gått härlig promenad i solskenet, myst med Melvin, catchat up med vänner & familj, jag har nött min nya favoritlåt (se nedan) och idag har jag varit runt hela morgonen, vaknade hyffsat tidigt, drack kaffe och spelade in podd, varit på banken, skjutsat mormor och härjat runt.

NU sitter jag ner för första gången på en stund och kände att jag inte kunde vara ifrån er längre. Här kommer lite bilder..

bild (92)

bild (97)

bild (96)

bild (93)

bild (24)

bild (91)

bild (100)

bild (98)

bild (99)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!