Thursday/friday

Anlände i Stockholm i torsdags kväll, blev bjuden på middag hos Sharareh & Leo, mys. Resten av kvällen hängde vi i soffan bara och laddade upp inför morgondagen. Vaknade upp tidigt, drack kaffe, åt frukost, skrattade och fixade i ordning oss. Vi skulle befinna oss på Feminint tillsammans med Vanessa för en fitting inför Bröllopsmässan i Januari.

Här är vi i butiken. Ida tog mått på oss och kikade väl mest om jag likadan ut som sist jag var där =) Vi fick inte se vad vi ska ha på oss eller något utan dom mätte ut storlekar så nästa gång vi kommer dit får vi nog hoppa i våra fina bröllopskit. Spännande!

DSC_0751

DSC_0753

Efter det bestämde vi oss för att besöka Juiceverket. Varsin fredagsshot tack… En hälsosam sådan. Denna gröna lilla energikick innehöll lime, spirulina och ingefära. Satt fint!

bild (73)

 

 

bild (84)

Tog en vända på stan, här har ni Bröderna Fluff.

bild (85)

Gick sedan hem och gjorde i ordning oss innan vi åkte hem till Michelle, Projections chefsredaktör. Hon anordnade en liten kick-off för oss bloggerskor. Det bjöds på dryck, snacks och magiska cupcakes och vi hade så himla mysigt hemma hos henne. En jäkla massa tjejsnack, skratt och en del jobb. En riktigt lyckad kick-off med helt underbara tjejer! Mycket bra initiativ. Innan vi åkte hem för att sova så smet vi förbi Café Opera som vår vän Paulo (från L.A) har öppnat upp på nytt tillsammans med en annan kille. Café Opera hade nyöppning hela helgen och det såg riktigt lovande ut, kändes väldigt amerikaniserat på många sätt. Mer om det senare! En grym kväll!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!