THANK YOU, BATISTE.

Ni är en del som undrar över vad jag använder för torrschampoo och jag delar gärna med mig av det, Batiste heter det och är förmodligen det billigaste på hela marknaden men det bästa enligt mig. Jag har alltid 2,3 flaskor hemma då jag i princip missbrukar det, torrschampoo har helt ärligt kommit och blivit mitt skönhetsmåste nr 1 på senaste tiden. Jag sprayar till och med i det i hårbotten när jag just duschat för att få stadga i mitt extremt lena hår som ligger platt hur mycket jag än tuperar. Om håret inte är nytvättat så spryar jag i det så fort jag vaknar och behöver inte tvätta håret alls lika ofta, det känns verkligen fräscht och mitt hår har äntligen fått lite liv i sig.

Mitt absolut bästa hårknep just nu är att tvätta håret, föna, locka håret (plattång el locktång spela ringen roll) och sedan sova med fläta om nätterna, lockarna håller bra och ser sådär slarvigt naturliga ut dagen efter och så sprayar man bara lite torrschampoo i hårbotten för att det inte ska kännas eller se smutsigt ut.  Om det någon dag ser lite risigt ut borstar jag och tar dom partier som ser tråkiga eller platta ut och lockar lite igen. Så bra! Jag vill aldrig ha mitt hår nytvättat längre och det var det enda jag gillade för något år sedan.

Ni hittar Batiste på Åhléns, Kicks och dom flesta ställena och kostar endast 69:- Prisvärt och fantastiskt bra! Jag använder orginalet men den med kokosdoft för att jag gillar doften mest. Jag har tyvärr inte hört hur det funkar på brunt hår men det finns ett speciellt anpassat för mörkare hår så hör gärna av er här i kommentarsfältet om det funkar lika bra.

Här nedan har jag tvådagarslockar och torrschampoo i, ser så mycket fylligare och roligare ut än när jag precis duschat. Jag har även börjat gilla att dra över luggen åt ena sidan nu istället för att ha mittbena och det funkar enbart om jag har torrschampoo i annars är det för lent och ”fastnar inte”

// My absolute favorite beauty routine, Batiste dry schampoo. I use it everyday even those days when i just washed my hair to get more structure in my hair since it is so soft. If u like the messy hair i have on the pic below just curl your hair in the evening, sleep with a braid and then put some dry schampoo in it when it get’s dirty and voila.. Hot mess.

DSC_0348

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Tack för tipsen;-) måste fråga vad använder du för att måla brynen din ser fantastiska ut i bra färg??:-)

    Karin 2013-10-28 08:57:23
    Svara
  • 29,90:- på ÖB 😉

    Liv 2013-10-27 23:31:43
    Svara
  • …du som är blond måste testa talk (babypuder) i håret slår allt grymmt bra och kostar typ inget!!! / Sandra

    sandra 2013-10-27 23:24:18
    Svara
  • Jag är mörkbrun i håret och är helt frälst!!! Vanliga torrschampon blir alldeles grå men detta är heaven!

    Jessica 2013-10-27 21:58:45
    Svara
  • Jag har det för mörkt hår och det funkar bra tycker jag. Min ljusa utväxt försvinner och håret ser väldigt fräsch ut. =) Det finns för både ljusbrunt och mörkbrunt hår.

    Marieh 2013-10-27 21:05:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!