NERVES.

Jag gick upp tidigt i morse för att göra Mr sällskap, han skulle upp redan vid åtta för att ladda inför match och få i sig alla mål innan matchen som började redan 14.00. När han stack iväg på samling spelade jag och Sharareh in podden, kommer att spela in lite som vi ska lägga till i morgon bitti i och med att massa nya frågor dykt upp och avsnittet är väldigt mycket tillägnat er lyssnare. Vilka hjältar vi är va! =)

Här sitter jag i sängen idag med mitt plåster på tummen, jag skar mig så sjukt igår när jag skulle skära citron. Aj. Pulserar fortfarande typ..

bild (42)

Kom till arenan strax innan två och där sken solen, så härligt! En viktig match så nerverna var på plats..

bild (45)

 Och vinst blev det! 4-0 och Mr gjorde två assist. Mycket bra match och då blir man poppis..

bild (46)

 Slog oss ner på O’learys efteråt för att äta och följa Örebromatchen i och med att dom hade 1 mer p än Sundsvall och det har dom fortfarande, 6-1 vann dom med så striden fortsätter nästa helg. Killarna var rätt nöjda över sin vinst ändå..

bild (47)

Nu har vi precis som alla andra i Sverige bänkat oss framför tvn, Solsidan börjar om en stund och vi är så redo. Sjukt trötta, mjukiskläderna är redan på och ljusen är tända. Myskväll deluxe här hemma! Ha en mysig kväll kära ni <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!