It's like the first time

Förlåt för dålig uppdatering igår kväll. Jag låg helt däckad innan jag fick lov att dra mig upp ur soffan och packa. Jag har aldrig haft ett migränanfall tidigare men jag tror det var det jag fick. Jag och Mr skulle gå och luncha och så plötsligt så var det som en suddig grej framför vänster öga, jag kunde knappt läsa vad det stod på menyn, dom sista bokstäverna fick jag inte ihop. Jag blev livrädd och mådde svindåligt, blev lite illamående och när det där framför ögat försvann så kom en hemsk huvudvärk, särskilt i pannan och över ögonen. Aj. Någon som har någon erfarenhet kring detta? Sjukt obehagligt. Tror det är stressen som talar senaste veckorna och min kropp försöker nog tala om för mig att jag ska varva ner. Man ska lyssna på kroppen!

Nu sitter jag och Mr i bilen på väg till Eskilstuna, vi skulle ha kollat på Kevin ikväll när han sjunger i Idol men det blev inställt så vi ska kolla hemma hos svärisarna istället, första fredagen jag får se Idol live och inte streama dagen efter. Mys! Nu är i allafall väskorna packade och i morgon sticker vi.

Nog om all värk, här kommer en slapp ouftit från här om dagen..

DSC_0452

DSC_0455

DSC_0456

DSC_0465

DSC_0476

DSC_0884

DSC_0880

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Dina byxor är skit snygga vart har du köpt dom ? mvh

    Rebecca 2013-10-20 11:33:46
    Svara
  • När jag är påväg att få ett migränanfall så tappar jag också synen. Det går rätt fort! Så se till att ta tablett så snabbt som möjligt så borde du slippa den värsta attacken. Det är fullt normalt, blir så jämt för mig.. Hoppas det blir bättre dock och att det inte kommer tillbaka 🙂

    Elin 2013-10-13 19:38:26
    Svara
  • Hej!

    Hoppas du mår bättre nu 🙂 Måste bara poängtera att om du äter vanliga p-piller (kombinerade) så kan du inte fortsätta med det. Migrän med aura, så som du beskriver, kan förvärras och resultera i en hjärnblödning om man äter vanliga p-piller. Jag har haft det problemet och visste inte att man inte kan äta p-piller om man får sådan migrän. Så ta och kolla upp det! Nu måste jag äta minipiller vilket innehåller enbart gestagen och inte är ett kombinerat p-piller.

    Lycka till 🙂

    R 2013-10-13 18:16:24
    Svara
  • Stöttar du Tyra även om du inte jobbar hos henne längre? Tänkte mest på hennes senaste bojkott av Kissie och nätmobbning…

    http://tyras.se/2013/10/10/hur-stor-rattsakerhet-har-vi-i-sverige/
    http://blondinbella.se/2013/10/natombudsman/

    BOMBARDERA KISSIES NUVARANDE ANNONSÖRER!

    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]

    MÅNGA FÖRETAG SKYLLER IFRÅN SIG SÅ SKRIV ÄVEN OCH ANMÄL TILL BLOGGERFY & GOOGLES BANNERTJÄNSTER SOM DE ANVÄNDER!

    KISSIES.SE INTE ÄR LÄMPLIGT ATT LÄGGA UT SERIÖSA FÖRETAGS ANNONSER PÅ MED TANKE PÅ INNEHÅLLET!

    DETTA ÄR ÄNNU EFFEKTIVARE EFTERSOM FÖRETAGEN GÅR VIA BL.A BLOGGERFY & GOOGLE FÖR ATT FÅ BORT SINA ANNONSER!?

    ANMÄL PÅ GOOGLE – anmälan formulär:
    https://support.google.com/legal/troubleshooter/1114905?rd=1

    Skriv till Bloggerfy här:
    http://www.bloggerfy.com/se/contact/advertiser

    Madde 2013-10-11 22:12:48
    Svara
  • Åh, precis så var det för mig första gången. Fick det på höger öga, kändes som jag kollat in i en kamerablixt (aura tror jag det kallas). Släppte efter en halvtimma och gick övert till illamående och huvudvärk. Spydde dom första gångerna av värken t om. Som tur är har jag bara fått detta ca fem ggr på två år. Tror rädslan för att man inte vet vad som händer gör att man mår så dåligt också.

    Maria 2013-10-11 19:33:43
    Svara
  • Hej!
    Jag vill bara skriva att jag tycker att du har en fantastisk blogg, du är dessutom fantastiskt vacker! Du inspirerar mig och säkert många andra! Fortsätt så! Stor kram och krya på dig. ps min fästmans familj är fotbollstokiga, och enda gången jag känner att jag har något att tillägga är när det blir prat om GIF, och jag helt plötsligt har väldigt mycket fakta om Simon Helg, när han blir matchens lirare osv… tack vare dig!

    Hanna 2013-10-11 18:53:05
    Svara
  • Har aldrig heller haft migrän men fick så för inte så längesen heller. Det blinkade för ögonen och sen hade jag så ont i huvudet så jag inte kunde röra mig. Borde vara migrän.

    Elin 2013-10-11 17:35:02 http://elinmaja.blogg.se
    Svara
  • Det är garanterat migrän, precis så där får jag from time to time. Köp Diclofenac på Apoteket och ta två tabletter direkt när du känner att det börjar komma:)

    Kristin 2013-10-11 17:17:54
    Svara
  • Det låter som migrän 🙂 Stress framkallar det så det kan ju stämma!! Krya på dig iaf!

    Jennifer 2013-10-11 15:29:53 http://otherstories.blo.gg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!