DONE. EXHAUSTED. NEEP SOME REST.

Wow. Jag har varit som en duracellkanin senaste veckorna. Nu är jag på väg hem, rätt trött på att åka tåg. Ikväll ska jag få mysa hemma, tvätta bort sminket, dra på mig morgonrocken, tända ljus och så ska jag och Mr göra kantarelltoast. Så mysigt. Längtar!

Allt har gått jättebra och nu tänker jag klappa mig själv på axeln efter att ha klarat allt jag faktiskt ett tag inte trodde jag skulle, har varit helt slut, sovit så lite senaste veckan. Det kommer en stor uppdatering i morgon samt outfit, bloppis del 2 och massa skönhetstips, dessutom ska jag visa er vad jag och Mr fick för fina presenter här om dagen!

LOVE, S

bild-1206

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Johannaeo, tavlan som Sanne har är från Underbara Hem men den finns inte längre kvar i sortimentet.

    Therese 2013-10-09 16:47:48
    Svara
  • Hej söta du!

    Var inne på glammom_se instagram för att se bilderna när du modellade för dom (sjukt fina btw) och så såg jag massa kommentarer från bittra människor som skrivit och kritiserat dig gällande som modell. Har du sett? Tycker du borde skriva till glammom_se också och prata med dom, blev riktigt rasande när jag såg vad dom skrev, inte rättvisa någonstans :/ kramar!!

    Johanna 2013-10-09 12:49:28
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      Ja vi pratade om det när vi plåtade dag 2. Det är ju som det är.. folk har så mycket åsiker och nej jag har ju inte precis fött barn och jag är heller inte gravid men jag är modell och dom anlitade mig för att dom vill ha variation på sajten. Grejen är ju också att dom flesta mammor som precis fött barn och ammar kanske inte är så sugna på att ställa sig i underkläder? Jag gjorde bara mitt jobb och jag hoppas mammorna kan försöka föreställa sig hur fina dom skulle vara i underkläderna =) kram

      Sanne Alexandra 2013-10-09 19:38:49 http://sannealexandra.com
      Svara
  • SNälla sanne kan du säga var din tavla är ifrån den bruna guldiga rutiga :?)?

    johannaeo 2013-10-09 07:29:48
    Svara
  • Så snygg!!

    Agnes 2013-10-08 21:21:36 http://2underytan.devote.se
    Svara
  • Guud va snygg du är kvinnaa!!

    josefin Lind 2013-10-08 19:57:41 http://jossielind.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!