FOR AUTUMN!!

Oh herregud vilken oväntat bra tisdag, det är inte alltid det som man kanske tror ska göra en glad som faktiskt gör det. Jag är väldigt glad & nöjd över lag, faktiskt och det är jag glad över men jag tror att jag ibland kanske inbillar mig att vissa saker borde göra mig glad, som kanske inte faktiskt gör det. Jag har inget jättebra exempel men som till exempel igår när jag inhandlade en ny fin hatt och ett par fina skor (visar er skorna i morgon!) så kanske jag borde vara glad.. och för att jag fick ett modelljobb. Men, denna dagen känns faktiskt mycket bättre än igår och idag har jag varken fått ja till ett jobb eller shoppat något nytt fint. Förstår ni hur jag tänker?

Just nu sitter Mr sitter och tittar Arsenal och jag kände mig SÅ inspirerad idag så jag har slängt ihop tre höst och vinteroutfits. Jag är jättenöjd med dom och hoppas ni gillar dom lika mycket som jag.

I morgon lägger jag upp var allt kommer ifrån så stay tuned!!

Outfit nr 1. Jag är SÅ förälskad i jackan från Acne, den är inte så billig så antingen köper jag den och inget förrän sommaren 2024 eller så slår jag till på en budgetvariant (2 st nedan) All black funkar jämt och detta skulle jag gärna bära i morgon.

Skärmavbild 2013-10-01 kl. 22.00.58

Outift nr 2. Nu har jag beställt ett par overknee-stövlar med klack. Äntligen! Jag är sugen på att bära dom både till byxor men även som nedan, till kjol, strumpyxor, hatt och en overzied polotröja. Jag har just köpt en ny ni ska få se, tänkte bara få hem skorna först så ni får en riktigt bra outfit. Förresten, en randig halsdduk står högst upp på min önskelista! Tips?

Skärmavbild 2013-10-01 kl. 22.18.39

Outfit 3. Jag är ju helt fräst i sneakers med klack, ni såg väl min outfit tidigare idag så dessa vinterboots från Isabel Marant är det enda jag vill bära i vinter. Mina uggs kan slänga sig i väggen efter att jag såg dessa.. typ. Läderbyxor och stickade enkla tröjor kan aldrig gå fel, jag ska inhandla några fler stickade baströjor, det kommer att behövas. Acne gör riktiga klasströjor! När jag hittade halsdduken nedan kom jag på att jag vill ha en rutig halssduk i färgerna nedan, snyggt!

Skärmavbild 2013-10-01 kl. 22.29.45

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!