I'mma ball 'til the day I fall

Då var det bara en helg kvar med Nelly turnén, den här sommarturnén har gått fort samtidigt som det känns som att jag turnerat i flera flera månader. Det har som vanligt varit jättekul och givande men det ska också bli skönt att vara fri från jobb på helger, det kommer kännas sjukt för mig att kunna göra precis vad jag vill, inga måsten. Kul!

Tänkte dra en liten update från gårdagen. Här sitter jag på hotellet och myser, gud vad härligt jag hade det i Umeå, så himla nice hotell.

bild (28)

I lobbyn fascinerades jag av dom fina lamporna och konstaterade för mig själv att jag skulle vilja ha ett riktigt stort vardagsrum en dag där jag kan ha en riktigt maffig soffa och stora inredningsprylar över lag. Jag ser högt i tak, maffiga lampor,  kuddar och en stor matta..

bild (29)

Begav oss sedan till Skellefteå för event. Här är jag och Philip till vänster som jobbar för Liquor 43 och hans kompis.

bild (24)

Såhär var jag klädd igår, faktiskt en nödlösning då jag fick bråttom och inte hann stryka en annan blus jag skulle ha. Detta fick gå ändå..

bild (25)

bild (27)

Det var inte det bästa eventet vi haft tyvärr. Gick tillsammans med killarna & tog en öl efter eventet sedan gick vi alla till våra rum. Nu är jag äntligen hemma och har beslagtagit soffan. Mr tittar fotboll och jag halvsover i soffan. Turnélivet är inte en dans på rosor jämt.. Gosh så trött jag är.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!