Thinking about you.

I morse vaknade jag, tittade på mobilen och möttes av något jag inte hade väntat mig. Jag går inte in på några detaljer men alla mina tankar går till dig och alla anhöriga <3 

Livet är så skört, man ska försöka leva alla dagar precis som man vill leva dom, sprid glädje, var snäll mot dina medmänniskor, umgås med folk som får dig att må bra, värna om dina nära och kära och lev livet fullt ut. Det finns mycket klyschor där ute men dom finns av en anledning, klyschor blir ofta inte längre klyschor när man drabbas av något hemskt. Även fast man alltid utgår från där man är själv i livet så kan man försöka tänka på att det är inte hela världen att råka spilla ut gröt på morgonen eller att vädret inte är på topp. Låt inte sådana små saker förstöra din dag, livet är för kort för det.

Livet är orättvist tyvärr.. <3 Blev även väldigt rörd när jag läste detta. Fy, vad lever vi i för värld?! Det var även idag för tolv år sedan Anna Lindh blev mördad och nu 10 år sedan tragedin i Usa, känns som bara ett par år sedan. Not Fair.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!