Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

wouldn't trade this feeling for nothing

Å kära ni! Nu har jag varit borta och turnerat i över två veckor, turnén är ju lååångt i från slut men jag har en veckas paus. Som ni vet så var tanken att jag skulle köra två event den 18e, 19e juli men i och med att det inte gick några flyg hem stannade jag hos mina föräldrar. Men med hjälp av snälla nära & kära har det gått att få ihop, jag har lånat kläder, underkläder, skor och allt möjligt under tiden jag varit borta och allt gick ju att lösa och så har jag dessutom haft riktigt kul och superhärligt i Eskilstuna & på landet.

Men… hur skönt tror ni det ska bli att komma hem om en timme? Turnén har ju gått svinbra och vi har haft det lika kul som alltid men det ska bli helt underbart att få komma hem till mitt hjärta, låsa dörren och bara få vara, inte ha människor omkring mig hela tiden, inte behöva locka håret på kvällarna för att jobba eller behöva resa i flera timmar. Ska verkligen njuta nu denna veckan när jag är hemma utav att få sova i vår säng, spendera massor med tid med Mr, laga nyttig och god mat (inte bara ta första bästa Mcdonalds) använda mina egna kläder, träna, tassa omkring och pyssla hemma, äta frukost i lugn och inte ha några speciella tider att passa. Underbart!

Men, jag är en sådan person som behöver lite av varje och om en vecka kommer jag tycka det är riktigt kul att jobba igen. Balansen är det viktigaste för att få allt att funka! Jag beundrar verkligen världsartister och andra som turnerar under ett helt år eller fler. Sjukt krävande! Ikväll har jag önskat korvstroganoff som jag älskar och mysa i soffan. DET är LYX för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt