Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IM COMING HOME.

Just nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. På schemat står det catcha upp med vänner, ska försöka hinna träffa varenda en som bor i Stockholm nu när jag är där till och med söndag. Först ut blir lite vin med Hanna, Carro & Simone och kanske Bea. Mys!

Nu på tåget underhåller jag mig med Mr’s match, står just nu 1-0. Heja! Framme om 40 minuter.. Såhär ser jag ut idag och foten är inte så smutsig som den ser ut haha! Jag var faktiskt nyduschad även fast det på bilden ser ut som vi inte dammsugit på ett par år… =)

PS. Mina fina lockar är såklart locktongen Wands förtjänst! KUL att ni är så många som tävlar, 6 dagar kvar- Keep going & lycka till!

// On my way ”home” to Stockholm, time to meet up with all my lovely friends. My bf is out of town anyway, he has a game away so im watching it right now. 1-0 yay! Go go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Sanne! 🙂
  Kan inte du göra ett collage med tips på sköna klackar som är enkla att gå i (men inte för låga) för ett pris som inte går över 500-lappen? Har letat efter ett par hur länge som helst men inte hittat, och jag vet att du är rätt bra på att göra collage som inspirerar! Vore supersnällt! Kram!

  Karin 2013-05-06 18:54:00
  Svara
 • Hej Sanne! 🙂
  Kan inte du göra ett collage med tips på sköna klackar som är enkla att gå i (men inte för låga) för ett pris som inte går över 500-lappen? Har letat efter ett par hur länge som helst men inte hittat, och jag vet att du är rätt bra på att göra collage som inspirerar! Vore supersnällt! Kram!

  Karin 2013-05-06 18:53:32
  Svara
 • Hej!
  Skulle du kunna sätta ihop en fin examens outfit (Examen på universitetsnivå, ej student). Behöver ej vara vitt med andra ord. I kroppen ser jag ungefär likadan ut som dig, och vi är ganska lika i stilen. Less is more 😉

  Anonym 2013-05-05 21:18:42
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind