Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LITTLE BLACK ONE

Här om dagen hittade jag denna bikinin på fina & duktiga Therese blogg och blev helt kär. Jag föredrar trekantsbikinis framöver allt annat, jag tycker dom sitter bäst på mig och så blev jag ännu lite lyckligare när underdelen var liten, låg och hade fin skärning i bak. Jag har jättesvårt att hitta bikinitrosor då alla brukar vara stora och hänga i bak, inte så fint. En bikini måste ju sitta bra och framförallt kännas att den sitter på plats.

Den här ser väldigt liten ut bak, brazilian style men jag tror inte den kommer bli så smal på mig för jag har tidigare hittat brazilian bikinis och dom sitta precis som jag vill ha dom trots att det nästan sett ut som string i bak först och det vill jag verkligen inte ha!! =) Lovar att uppdatera er! Den finns i både svart och rosa och eftersom att jag inte äger någon svart bikini och har heller aldrig gjort det tänkte jag att det var dags att bryta trenden! Jag tror den kan bli riktigt fin, gillar verkligen modellen. HÄR hittar ni den.

// New in from Nelly.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Den bikinin har jag precis klickat hem. Suttit och kikat på den under dagen idag och tänkt precis såsom du…Den ser väldigt liten ut i bak och jag var lite rädd för att den är lite för mkt åt stringhållet.
    Men jag gör en chansning, jag med!
    Älskar sömmen i bak som ger lite extra put. Ska bli jättekul att se hur den sitter! Kul att hitta detta inlägget när jag precis gjort klart beställningen =) // Cattis

    Catharina 2013-04-22 19:07:17
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman