Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FUN TIMES

Alltså det var så tramsigt igår när jag skulle intervjua Philip. Vi är ju fyra stycken som åker runt på turnén och han representerar Licor 43 som är en av våra sponsorer. Vi har så jäkla kul ihop vi fyra och det är inte ofta vi kan vara allvarliga med varandra, vi har latjat extremt mycket med varandra den här resan. Ungefär samma tröga humor allaihopa.

Hur som helst, igår när jag skulle intervjua honom så KUNDE JAG INTE HÅLLA MIG FÖR SKRATT. Så fort han öppnade munnen och såg sådär allvarlig och seriös ut så brast jag ut i skratt. Kolla hur jag försöker hålla mig så fort jag frågat honom första frågan, jag kan verkligen inte hålla mig..

Det värsta var att det blev ju en grej så det blev aldrig en hel intervju i och med att vi alla började skratta haha..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hahahaha men gud vad vacker du är och det ser nästan ut som du gråter av skratt i slutet

    miranda 2013-04-22 11:18:27
    Svara
  • Hahhahahahaha vad skön! Mer sådant i bloggen 🙂

    kornelia 2013-04-21 20:33:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind