Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WANTIES.

Dessa krukorna vill jag ha! Det är Skultunas samarbete med Monica Förster.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne! Tack för en superblogg! Du är så himla fin och inspirerande. 🙂

    Jag tänkte tipsa dig om en bloggtävling som körs just nu på Shopello som jag hittade. Man kan vinna ett par monsterskor från Jeffrey Campbell – behöver jag säga mer? 😉 Grejen är att det bara är 10 personer som är med och tävlar hittills och vinnaren utses nästa vecka, så jag antar att det är stor chans att vinna. Jag har ingen blogg själv så jag kan inte delta, men jag tycker att skorna skulle passa dig som en smäck! Om inte annat kanske du kan tipsa någon läsare att delta? Skorna är TO DIIIEEE FOOOR! 🙂

    http://www.shopello.se/tavling

    Lovisa 2013-04-19 10:29:35
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind