Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Family Time

I helgen har vi svärisarna här, vi äter gott, myser och har det hur bra som helst. Det är så mysigt att ha fullt hus, idag när jag stod och vek ihop Simons och min tvätt slog det mig, det är så härligt att höra massa röster i köket, musik i bakgrunden och en massa skratt. Livet!

Nu har vi precis satt på Bridesmaids igen, jag låter inte någon missa den filmen. Har man inte sett den filmen när komme hem till hos oss så har man garanterat gjort det när man lämnar haha, världens bästa film. Jag har säkert sett den 7 gånger nu, tröttnar aldrig..

And this is me today, i mammas tröja. Saknar mamma & pappa som jag inte sett på länge. I morgon åker jag till min hemstad ett par dagar och i morgon kväll kommer dom hem så då ska jag få hänga med dom ett par dagar. I samma veva ska jag se Mr’s match på måndag i Örebro och sedan stannar han också med mig till på Onsdag, det ser jag fram emot. Kanske en spontansväng till Sthlm och mina fina vänner? We’ll see.. =)

// Having my parents in law here, so nice. Love it. Love having people over.. Enjoy nice dinners and just have a good time with people u love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind