Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

That white shirt.

En gårdagens. Gud förlåt mina kära och trogna läsare för dålig uppdatering, min kamera har gått sönder så nu bjuder jag på lite kassa mobilbilder. Ska försöka styra med min kamera nu så fort jag kan, jag som älskade min Canon G12, vi var ett och den underlättar ju så himla mycket för mig när det gäller bloggen.

So, whats up? Jag sitter med Mr och svärisarna och myser i soffan. Jag filar på mitt CV och tar lite hjälp, ska söka ett jobb i början av nästa vecka som jag vill ha. Ikväll kör vi Nelly High Heel i Sundsvall, alla ni Sundsvallsbor- vi ses väl på Oscar ikväll? Gratis skor, drinkar och goodiebags, perfekt förkväll för er som ska ut och dansa!

Jacka Zara, Skjorta Rodbjer, Jeans BikBok, Skärp Gina Tricot.

LOVE, S

// Me yesterday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du verkar vara en så himla duktig och driven tjej! Jag pillar också lite på mitt cv och personliga brev just nu. Kan inte du ge mig lite tips på hur man skriver ett bra cv? Vore jätte snällt om du kunde lägga upp dina 🙂

    Mimmi 2013-04-12 13:42:20
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind