Bloppis is on it's way

In med det nya ut med det gamla. Oh herregud vilken vårrensning vi gör här hemma idag, både i garderoberna men också i större delen av lägenheten. SÅ skönt, hur är det ens möjligt att samla på sig så mycket onödiga prylar? My god. Idag är jag på ett sådant där slänghumör och då måste jag ta vara på det. Vissa dagar är jag för känslig och bara kan inte slänga dom där jeansen som jag hade när ja träffade Mr första gången fastän det är ett stort hål i grenen, ja ni fattar. Men nu idag- nu ryker allt jag inte använder känns det som.

Jag kommer köra en megabloppis här i bloggen med start ikväll. I morgon kommer min kamera på posten, glömde den hos mina föräldrar (Räkna med outfits) Då kommer vi kunna ta bilder på de plagg som vi inte har kort på, Mr kommer också göra sig av med massa fina kläder så om ni har en kille i samma storlek kommer ni kunna fynda i dagarna. Vissa saker är i princip oanvända. Precis som mina beiga skor som ni ser, klackarna, dom använder jag på Nyår, that’s it. Superfina men gör lite ont tycker jag. Och min vinröda kuvertväska från Marc Jacobs, bye my love. Well, som ni ser bloppis på g..

// Big sale is on its way. Cleaning the walk-in, my god.. this was really on time. What a mess!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • sanne!
    det skymtade ett färgglatt halsband på bilden, är den möjligtvis till salu? hur mycket isf? har letat som en tok efter liknande men utan resultat..skulle bli överlycklig! tack för en superbra blogg den är bäst!

    zara 2013-04-03 19:05:56
    Svara
    • Svar på zaras kommentar.

      ja allt som jag rensat ut och ligger där (bara lite av det) ska säljas så håll utkik =) tack!

      sanne 2013-04-03 19:51:12
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!