FRESH.

Idag var jag som sagt hos min fina vän My på Spa Citybreak där Anna Forsbergs frisörer håller till. Jag gick dit för att My skulle trolla bort min tråkiga och lite för långa utväxt samt fräscha upp det med lite ljusa och mörkare slingor. Done & done. Jag är SÅ nöjd. Ni såg ju bilderna innan jag lade upp, det blev nästan exakt så och faktiskt precis som jag tänkt mig. Inte någon stor förändring men så himla mycket fräschare nu och det var det jag ville ha, det är ofta det lilla som gör det!

Såhär trist såg jag ut när jag kom dit. En lång utväxt och missfärgade toppar, smutsigt och ett veck i håret för att jag hade haft det uppsatt innan, inte så trevligt alltså.

Blir alltid försedd med kaffe, kakor och massa tidningar när man kommer dit. Det uppskattas alltid! =)

Så var det dags för slingor! Smala ljusa slingor och några mörka i under för att det skulle komma ut lite mörkt under ifrån och i längderna. Hon körde inte på slingor enda upp utan sparade lite hår så att min utväxt blandas med slingorna.

Efter detta så lade hon upp det på spolar för att prova lite till en visning dom ska göra i nästa vecka som jag ska vara hårmodell på.

Det blev minst sagt lockigt. Perfekt att lägga upp håret på spolar när man ska göra uppsättningar för att få stadga i håret oavsett frisyr.

Borstade ut lockarna och så provade dom en massa olika uppsättningar så nu vet vi vad som gäller nästa vecka på visningen. Borstade ut det ännu lite till och visst blev det ett fint svall? Ser ut som det är rundborstfönat, älskar!

OCH resultatet, vad tycks? Jag är mycket nöjd! Ser så naturligt ut och det vet ni som läser min blogg ofta att jag föredrar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!