MY LOVE.

Idag har jag och Mr varit tillsammans i två och ett halvt år, tiden bara springer iväg. Dessvärre sitter vi i olika städer och saknar varandra. Nu börjar vi verkligen längta ihjäl oss efter varandra. Vi är mer irriterade på varandra när vi är borta från varandra än när vi är varandra, vi har kommit fram till att vi inte passar att prata i telefon eller smsa utan vi ska vara med varandra, det är det enda rätta.

Jag önskar att jag hade en bil idag så att jag kunde ta bilen hem ikväll efter vi firat farmors födelsedag (går inga tåg) men vi ses i morgon och jag längtar!! Det är faktiskt helt sjukt hur någon dyker upp i ens liv som man plötsligt inte kan leva utan. När vi började ses vet jag inte riktigt någon av oss vad som hände, vi var i någon slags drömvärld där allt bara flöt på och det fanns inte tvivel eller funderingar, allt bara föll på plats och kändes så enkelt och det enda vi visste var att vi ville vara med varandra. Vi hängde konstant från och med då vi började träffas och tre veckor senare var vi ett par. Nu två och ett halv år senare känns det helt sjukt att tiden gått så fort, vi har ju precis startat allt känns det som?

Att vara lyckligt kär måste vara det bästa som finns! Nu börjar jag snart gråta så nu är det nog dags att avsluta det här inlägget haha, ni förstår nog var jag ville komma. Jag är så otroligt glad över att vi pratade i kodord den där natten när vi bestämde oss för att det skulle vara vi.

// Today it’s 2 and a half year since me and Mr got in a relationship. Unfortunately we are sitting in two diff cities missing each other but we get to see each other tom. Miss him so much and im so happy he’s mine. Best person in the world!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ni är seriöst sveriges underbaraste par!

    josefin Lind 2013-03-03 13:40:59 http://josefinlind.spotlife.se
    Svara
  • ni är så söta tillsammans =)
    att få lyckas att känna fantastisk kärlek och äkta passion är verkligen något underbart…
    jag har levt med min kille i 5 år och blir bara kärare och kärare…all lycka till er !

    Sanna 2013-03-03 12:33:38 http://moonzanna.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!