Kiddo.

Idag hemma hos farmor & farfar hittade jag gamla bilder på mig och min syster. SÅ jäkla kul! Att titta på gamla bilder är sådan underhållning så det finns inte. Hujedamig, jag kan bara föreställa mig hur det kommer bli när jag blir äldre och tittar tillbaka här i bloggen. Ett gott skratt förlänger ju livet i alla fall så jag bjussar på två roliga bilder.

Jag var väääldigt tjejig redan som liten. Titta så jag sitter hahah!! Det roliga med bild två är att jag sitter och stretchar, dödsseriös, dansade ju hela tiden och höll på men min syster som då inte var hundra procent tjej back then körde en annan stretchvariant. Hon ville ju såklart göra som storasyster. Som små var vi som dag och natt, jag hade jordens pipigaste röst, dansade balett, var försiktig och lugn, min lillasyster däremot var extremt hes och högljudd, vild, spelade hockey och var stark som en oxe. Finns en och annan rolig historia om henne som liten men det tar vi en annan dag..

// Haha.. found fun pics of me and my lil sis today. Hilarious.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sådär sitter jag ofta med benen under bordet. Liksom snurrar foten lite extra runt vristen. Ser skitkonstigt ut och ofta försöker jag tänka mig för att ingen ska se det. Men för mig är det bekvämt =) Är lätt överrörlig i lederna …hihi!

    Cattis 2013-03-04 09:27:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!