No bueno.

Åå så trist, jag är mycket sämre sedan igår. Ligger i feber och vrider och vänder på mig i soffan, det var länge sedan jag var sjuk nu så jag har nästan vänta på att det borde vara min tur snart..

Any ways, varvar naps med ipren och mat. Jag blir nog kvar här i soffan hela dagen/kvällen. Ogillar att vakna upp i sängen, ligga i soffan hela dagen och sedan gå och lägga sig igen, känns så konstigt. Näe, nu hoppas jag att detta försvinner snarast, jag har ju körlektioner att gå till i och med att jag har uppkörning väldigt snart. Well, är man sjuk så är man och jag är glad över att det är den här veckan och inte nästa vecka och främst inte veckan efter det, varför undrar ni? Det talar jag om i dagarna, kanske redan i morgon..

// Oh no.. im sick. Don’t like it but im glad it’s coming now and not next week.. or the week after, u wondering why now? Im gonna tell u in a couple of days, maybe tomorrow already..

Känner mig inte riktigt såhär fräsch. När Mr såg mig vara uppe och gå i morse sa han ”Men lilla älskling, hahaha.. du ser ut som ett litet troll” Det var alltså en sådan vacker syn. Iförd pyjamas och håret som står åt alla håll. Jaja, mysigt att bara vara ju.. =)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!