Daydreaming for sure.

Alltså jag kan säga att idag dagdrömmer jag! Tittar igenom bilder från resor just nu, varför gör jag det? Tänk om jag just nu befann mig på ön Raya utanför Phuket, det var helt magiskt fint och jag rekommenderar alla som är i Phuket att åka dit.

Näe men istället sitter jag skadad i soffan med en kopp kaffe haha. Jag sprang till körlektionen i morse och drog värsta vurpan, AJ! Har så sjukt ont i benet nu och jag ska gå modevisning hela helgen. Heja! Haha.. En liten komedi. Jag är glad ändå, jag vet att det är mycket roligt som ligger runt hörnet och väntar… Men det är bra härligt att plocka fram underbara minnen då & då.. =)

// Im daydreaming right now. Thinking about being back at Raya Beach outside Phuket. Wonderful! Paradise. Wanna go back. But no… im sitting in my couch with a leg that hurts a lot. I fell today when i ran to the school where i do my drivers license haha… hurts so much and im modeling this weekend, perfect. Well. Hope it gets better soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Men, åh vad kul ….Suttit och läst på om Racha Island (Raya yai) utanför Phuket inför vår förmodade resa till Thailand nästa vinter. Hittade ön av en händelse då den är varmt omnämnd i ett Thailandsforum och tror jag förälskat mig fullständigt.
    Skulle gärna vilja stanna på ön ett par dagar, hyra cyklar, snorkla, rida på stranden …och bara ha det gött såklart!
    Nåt speciellt hotell man ska hålla utkik efter???
    Har du fler bilder att visa därifrån?????

    Cattis 2013-01-23 19:23:23
    Svara
    • Svar på Cattiss kommentar.

      Hej! Vad kul, den är såå fin! Vi var faktiskt bara där på en dagsutflykt men hotellet som låg precis vid stranden (se bild) såg heeelt magiskt ut så det såg att vara ngt =) kram kram

      sanne 2013-01-23 19:32:08
      Svara
  • Har du något tips på snygga, klänningar inför våren? Vi ska på bröllop och det vore roligt att ta på sig något extra fint. 🙂 gärna något jag kan hitta häromkring där jag bor Härnösand/birsta/Sundsvall 🙂
    Förlåt om jag bombar din kommentarbox med frågor 🙂

    Anna 2013-01-23 15:23:39 http://qtee.blogg.se
    Svara
  • Vilken snygg bikini, var är den ifrån? 🙂
    Du har så otroligt snygg klädstil!
    Dig skulle man haft med i butiker och fått lite råd om plagg och så! 😉

    Anna 2013-01-23 15:20:44
    Svara
  • Vad använder du för protein pulver?

    A 2013-01-23 14:11:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!