Now I got you in my space I won’t let go with you

Jag skulle vid den här tiden idag ha varit på Elles pressfrukost men eftersom jag är så långt ifrån tackade jag nej. Jag ska ner till Stockholm om exakt två veckor och jobba så jag passar på att mysa till det här hemma med min prins. Ikväll ska vi laga brakmiddag, han är helt slut efter en vecka med dubbelpass så ikväll blir det nog förutom en massa god mat en bra film typ, försäsongen tar död på våra fotbollsspelare till killar. Jag lovar!

På tal om något annat. Jag har satt upp lite personliga mål med bloggen och igår var jag och köpte ett stativ till min kamera så nu kommer jag kunna fota outfits dagligen, kommer inte att vara beroende av någon över huvud taget! Den ni. Nu ska jag hoppa ini duschen, skruva upp volymen och sätta på den HÄR låten som jag är helt besatt av nu (Tack Felicia!) och sedan styra upp mig själv.

Happy friday lovers!

// Right now i should have been to Elles press breakfast but since im so far away i decided not to go, im going to Stockholm in two weeks for work anyways so im staying here with my love. Tonight we are gonna make a delish dinner. He’s so exhausted after this week, my god. Pre-season is killing our boyfriends.. From one thing to another, yesterday i bought a camera support so im gonna be able to take outfit pics every single day, without no help. How amazing? Hope ur excited.. I am!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hade jag varit Simon hade jag gift mig med dig igår… Fattar faktiskt inte vad han väntar på?

    Linus Tillman 2013-01-14 18:26:11
    Svara
  • Gud så kul! du är så fin sanne! 😀

    josefin Lind 2013-01-11 14:13:17 http://josefinlind.spotlife.se
    Svara
  • vad kul med mer outfitbilder! du klär dig sjukt snyggt och du är verkligen en stor inspirationskälla för mig när det kommer till kläder 🙂 ha en bra dag!

    emma 2013-01-11 13:23:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!