Sorry peps.

Jag råkade ta bort många av era kommentarer igår, förlåt! Ni går gärna skriva igen. Det var INTE med meningen. Det var några av er som skrev att jag inte borde köra Sofi Fahrmans 21 dagars bikini boot camp för att jag skulle bli för smal. Vill bara tala om att jag INTE kör den för att bli smal eller gå ner i vikt utan enbart för att bygga muskler och komma igång igen, jag har ju tidigare tränat 4 h om dagen ungefär och det gjorde bara att jag gick upp i vikt. Jag kör en normal kost till min träning (äter kanske lite mer eftersom jag blir hungrigare) och så brukar jag alltid lägga på mig något kilo när jag tränar hårt. Så ni vet det, ni får inte tro att jag bantar för bantning kommer ni aldrig få läsa om i min blogg =)

Nu när vi ändå är inne på det här med träning. Jag sköt upp hela programmet till idag för att jag hade så himla mycket att göra igår så att nu i morse var jag och My uppe och powerwalkade innan frukost och nu är vi precis hemkomna från gymmet. Idag på schemat vi följer stod rumpa/mage. Dagens övning såg ut såhär;

Uppvärmning;

Sumokick 24 reps
Omvänd lungekick 24 reps

x3 (ovan gånger tre)

Knäböj med upphopp 12 reps
Bergsklättraren 12 reps

x3 

Split squat 24 reps
Tåplie-utfall 12 reps
Bootypress 24 reps
Saxen 25 reps
Plankan 30 sek
Sidoplanka 40 sek vardera sida
Hälarna till himlen 25 reps
Full situps med fällkniv 12 reps 

Programmet kändes bra och jag är redan exalterad över nästa träningspass eftersom jag inte gjort alla övningarna innan, alltid kul med nytt. I morgon står vila på schemat och jag antar att träningsvärken kommer sitta där den ska i benen och rumpan efter över en månads uppehåll. Yay! Känns riktigt riktigt skönt att vara igång igen, det är oftast det som är svårtast! Tycker ni förresten det är kul när jag skriver om träning? Är det något jag ska fortsätta med varvat med allt annat jag skriver om såklart?

// I deleted some of ur comments last night, im so sorry! Someone wrote me i shouldn’t do this bikini boot camp because im gonna get too skinny. Just wanna say, don’t worry, im not doing it because i wanna lose wight. Im only doing it because i want to build muscles and get really fit, nothing else. Im eating well while im doing this program only because i won’t lose weight. Today i started the program for real, 30 min powerwalk bef bfast and now i just got out from the gym. Really great work out.. Tomorrow im gonna rest (thats what the program say) so i guess my body is gonna be so sore. What ever.. feels so so good feel that im in it again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Tycker absolut du ska fortsätta skriva om träning, tror det peppar andra att komma igång också! Jag har också börjat med bodylisious bikinibootcamp och hoppas på bra resultat!:)

    Millan 2013-01-08 22:30:37
    Svara
  • ja fortsätt med det!!

    malin 2013-01-08 22:12:37
    Svara
  • Jag och Simone har också startat 21dagarsschemat!! Jag fick dina mms. Nu kör vi!:)

    Hanna 2013-01-08 22:10:06 http://www.hannaochsimone.com
    Svara
  • Jag tycker det är jättekul och inspirerande att läsa om din träning. 🙂

    lina 2013-01-08 21:25:41
    Svara
  • Jätte inspirerande om du skriver om din träning. Jag har själv funderat att börja bootcampen men eftersom jag inte vill gå ner i vikt utan bara tajta till kroppen och bygga muskler så undrar jag om pogrammet fungerar för mig. Väntar på dina resultat!

    Anna 🙂

    Anna 2013-01-08 20:21:06
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Jag förstår! Jag vill verkligen inte heller gå ner utan bara känna mig starkare och fastare! =) kram

      sanne 2013-01-09 10:15:21
      Svara
  • Mycket kul när du skriver om träning 🙂

    Alexandra 2013-01-08 18:20:39 http://alny.blogg.se
    Svara
  • Jag tycker det är super kul när du skriver om träning iallf 🙂

    Josse 2013-01-08 17:52:53 http://Josefinmork.blogg.se
    Svara
  • Fortsätt med ditt skrivande om träning! Mycket inspirerande 🙂 Gör du alla eftermiddags/kvälls passen hemma eller på gymmet? Tänkte, om man har två hantlar borde det fungera lika bra.

    Tack för en bra blogg!

    Jen 2013-01-08 17:44:36
    Svara
    • Svar på Jens kommentar.

      Will do! Jag körde dom på gymmet idag men jag kommer kunna köra dom hemma med när jag inte känner för att springa dit =) det funkar absolut lika bra hemma! kram

      sanne 2013-01-09 10:17:13
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!