SAY U MUST BE HIGH WHEN WE'RE SPREADING LOVE

Trots att jag och Mr har en lång lista med allt som ska göras innan Nyårsmiddagen/festen vi ska ha så åkte vi till Stockholm över dagen igår. Tänk er en fredag i Stockholm och så mellandagsresa på det, JA det var jätte jätte mycket folk men jag var endast ute efter skor till Nyår och Simon ungefär samma så vi klarade det alldeles utmärkt. Att fixa nyårsoutfits stod ju faktiskt också på vår todolist! Vi spenderade hela dagen tillsammans med Hanna & Christian som också lyckades lösa klädproblemen så nu är vi all set på den fronten.

Jag lyckades också få med mig jättefina klassiska ringar och nya ansiktsprodukter. Mer om mina köp senare, jag har ju en massa att visa er. Mina köp från L.A till exempel? Bloggen har verkligen hamnat i bakgrunden senaste veckorna men snart väntar ett nytt år och innan dess ska jag knåpa ihop en års-resumé, det har hänt så himla mycket detta året så det är inte sant så det ska till och med bli kul för mig att påminnas vad jag pysslat med.

Köpte ett par nya Buffalo i Stockholm förresten… Haha nejdå, helt ärligt, kommer dom tillbaka? Jag får vet inte om jag får bra eller dåliga vibbar, jag hade själv ett par blå/vita när jag var typ 13. Inte en så vacker syn, två stora blaffor till skor och så små stickor till ben. Haha, vi fick oss ett gott skratt när vi såg dom! Nostalgi.

// Yesterday we went shopping for new years with our friends in Stockholm, omg.. so many ppl but we found what we were looking for se it was all good. Now we got a lot of stuffs to do before our new years dinner/party.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Oj, är Buffalo-skorna på väg tillbaka?? De har jag inte sett sen högstadie-tiden. Det har blivit några mil i sådana skor. Vart hittade du dem om man får fråga, jag trodde att de var utdöda. Kram

    Jonna 2012-12-30 20:03:41 http://jonniz.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!