FLAWLESS.

Jag är ett levande bevis på att dyra produkter inte alltid är bättre. Jag fortsätter med beauty talk i bloggen här idag, lika bra! Jag har lagt tusentals kronor på massa dyra produkter till ansiktet och bytt ofantligt många gånger då jag aldrig blivit riktigt nöjd.

Mest nöjd med några ansiktsprodukter hittills är med dessa från Neutrogena. Jag testade dessa då jag har flera vänner som rekommenderat dom. Både rengöringen och ansiktskrämen ligger på under hundralappen och funkar hur bra som helst. Ansiktstvätten ger en känsla av att ansiktet verkligen blir rent på djupet, den är ganska stark så att jag skulle inte rekomendera att använda den på ögonen vilket jag har gjort. Det står avoid eye contact men jag har hört från hudterapeuter att det oftast är en myt då dom vill tjäna pengar på ögonrengöring också men med denna skulle jag rekommendera att köra något mildare på ögonen. Den doftar ljuvligt, så himla fräsch doft av grape. Älskar numera att göra rent ansiktet! Krämen känns väldigt fuktgivande och tunn. Huden blir skön och len efteråt och sminket sitter som en smäck med denna under. Riktigt bra produkter måste jag säga och jag kommer att fortsätta med dessa!

Jag hittade mina produkter på H&M men vet att dom finns på många andra ställen också. Tips tips!

// These two products are the best. Try it, u won’t be disappointed!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Tack för tipset! Jag var iväg och köpte torrschampot du tipsade om och WOW vad det fungerade. SÅ tack snälla för det! 🙂 Kram

    Anna 2012-11-08 22:33:44
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      visst är det? älskar det och måste ha ett nytt NU, överdoserat det lite tror jag haha! kram

      sanne 2012-11-09 08:57:34
      Svara
  • Åh tack för tipset, måste testa det nästa gång 🙂

    Alexandra 2012-11-08 22:00:56 http://alny.blogg.se
    Svara
  • Tänkte ställa en fråga, har hört någon gång att det ska vara ämnen i denna som täpper till huden, stämmer det? Jag skulle behöva byta då jag har dålig hy och allt möjligt. Tacksam för svar!

    Tak för den bästa bloggen!
    Kram

    Elin 2012-11-08 20:24:24 http://www.sselin.devote.se
    Svara
  • Har använt neutrogena i flera år, älskar dom verkligen!!
    Tack för en sjukt bra blogg!att läsa bloggen är dagens höjdpunkt!

    Emelie 2012-11-08 19:58:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!