Friends

Jag lyckades faktiskt hinna träffa lite vänner under dessa 24 h jag spendera i Stockholm för jobbet jag gjorde. Igår kväll efter eventet hann jag möta upp Lin med vänner för ett glas vin på Riche, mysigt även fast vi bara hann ses i någon timme!

// Even tho i was in Stockholm for work i got to meet my lovely friends. So happy about it!! =) Def a energy boost to see them!! LOVE.

Och så idag hann jag luncha med Hanna, Simone och Matilda. Vi fick catcha upp lite, småplanera Nyår lite och bara umgås. Fina fina bästa vänner! Verkligen en liten energikick nu innan jag hoppade på tåget <3 Min västebottenpaj är också värd att nämna, riktigt god.. En toppenlunch helt klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej, tänkte bara kolla med dig om det luktar någont när man gjort spraytanen? Jag har bokat tid nästa vecka, hoppas det blir lika snyggt som det blir för dig 🙂 Gillar verkligen din blogg, inspiration till 1000!

    Linda 2012-10-26 09:22:19
    Svara
    • Svar på Lindas kommentar.

      Jag själv känner/kände doften men det är mest direkt efter.. folk omkring mig har jag frågat om dom känner men ingenting så det kanske är en själv bara=) kram kram

      sanne 2012-10-26 12:53:47
      Svara
  • Är det där Lin från Paradise Hotel? 🙂

    Romiyana 2012-10-25 18:04:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!