BLACK OR WHITE.

Jag blir lite trött på mig själv ibland, för mig är det alltid svart eller vitt, all in eller inget! Ja som nu senaste veckorna, jag halkade av träningen totalt och i och med att jag gör det så hamnar jag på den lite mer sockriga och flottiga dieten, det går tydligen hand i hand enligt mig. Det är konstigt det där för när jag väl börjar träna blir jag hälsosam på köpet, borde ju vara tvärtom? Any ways. Jag har varit riktigt dålig på att röra på mig senaste veckorna och mitt problem har varit att faktiskt bara göra det, som för dom flesta andra.

I morse hände det, jag lovar er att det är då mycket enklare att bestämma träff med en vän för då kan man ju bara inte banga ur. Tips! Sagt och gjort, vi bestämde tränings-date i morse och jag mjukstartade redan igår kväll med en massa nyttigheter, bland annat middagen nedan. En kiwi och lite mörk choklad på det så kände jag nästan på banan igen. Vet ni vad? Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och benen är trötta. 60 minuter på bandet, 40 benböj med vikter och mag/ryggövningar. Underbar känsla. Nu är jag igång, så svårt var det… Det är att börja som är det svåra, det blir ett beroende. Gå dit och svettas så kommer du garanterat vilja göra det snart igen. NU kör vi tjejer!

Går kvällens middag, pasta bolognese med curry i, fullkornspasta, en halv avocado och broccoli. 

// Let’s get healthy again. Last night dinner, pasta bolognese (wholegrain) avocado and broccoli. Just got back from the gym, 60 min   treadmill, 40 squats with heights and some core work out. Feels sooo good. Let’s do this ladies!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!