Interior Inspo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan Sanne! Jag vet att frågestunden är över, tyvärr ´missade jag den men jag hoppas jag kan få ställa två frågor ändå? Älskar din blogg förressten, kommer åka till USA om ca 2 år för att plugga jag med 🙂 Är man för gammal vid 25 förressten?

    1. Hur vet man om en kille verkligen är intresserad eller bara leker med en när det passar? En kille jag är intresserad av förvirrar mig lite, vi har träffats tre gånger men jag vet inte, vi träffas inte om inte det är en fest med gemensamma vänner.
    2. Jag har en kurvig kropp, typ ingen riktig midja utan rumpan tar vid där bak a La Kim Kardashian stil, jag har skadat mig och ska opereras så just nu kan jag inte gymma men jag går promenader med min hund minst 2 timmar sammanlagt varje dag och gör situps varannan dag och äter varierat och bara fullkorn, men unnar mig lite godis varje fredag om jag är sugen och light läsk, min fråga är hur får man platt mage egentligen? Jag har storlek M/L beroende på affär och kläder men jag gillar inte att min mage är lite putig och att jag får ”lovehandels” under kläderna, jag vet att jag är rund i formen och har accepterat det efter en rätt lång kamp mot övervikt, anorexia och nu vill jag bli smalare men jag är nöjd med rumpa och lår, det är bara magen jag stör mig på, vad ska jag göra?

    bella 2012-10-05 19:43:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!