Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fri-Sun

Och då var helgen passerad, jag slutar aldrig förvånas över hur fort tiden går. Hinner knappt med! Jag har varit extremt oflitig med bloggen denna helgen och det ber jag om ursäkt för men ibland tar annat över och det kan kännas bra det med, jag tror det är rättså sunt att jag faktiskt kan koppla bort bloggen för en stund. I alla fall i längden..

// Oh this weekends passed so fast. The weekend has been very chill, most of the time i’ve been hanging out with   friends. Check out the pics for a better update of what i’ve been up to!

Fredagen spenderade jag med mitt hjärta. Vi åt sushi, JA han äter 25 bitar och jag 10, ni kanske förstår att jag alltid ”råkar” glömma kortet dom gånger vi ska äta sushi ihop hahaha.. Helt sjukt! Sedan somnade jag på hans bröst framför OS invigningen, sjukt roligt att titta till en början, jag ÄLSKAR stora tillställningar och hade gärna varit där alternativt varit en av dansarna (saknar!!) men vi somnade båda två när alla länder skulle visa upp sig.

Igår åkte han iväg på bortamatch och jag saknade honom så fort han smällde igen dörren.

Jag har invigt min nya batiktröja som jag suktat efter och när jag sprang in för att köpa det en kvar i min storlek och 50 % Meant to be.

Gårkvällen spenderades hemma hos My med vänner, SATC och meloner och nutella. Ladies night.

Idag var vi några tjejer som kikade herrarnas match, en rätt trist match som slutade 1-1 och det firade jag och My med pannacotta Delicious!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt