Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunday my dear.

Frukost på balkongen, filmmys, promenad, god lunch, fix och trix och en massa kärlek. Efterlängtade söndag.

Nu är Mr iväg och tränar så jag tänkte pynta lite i garderoben och lägga fram något att ha på mig till i morgon då Dagbladet kommer hit och intervjuar mig och fotar i min garderob, ska bli jättekul! Skulle även behöva styra upp naglarna, ögonbrynen och slänga ihop en god middag. Och så har jag hyrt en film jag tänkte se nu är han tränar, en riktig tjejrulle som han vägrar titta på. Bara plocka fram the Super Woman in me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind