Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Linus och Izabella Hallenius

Åå herregud vilket bröllop! Var ska jag börja? Det var så vackert, allting var så perfekt och vilken tillställning dom hade ställt till med. Vi var ca 130 personer om jag minns rätt som samlades klockan 15.00 igår för att bevittna deras vigsel. Det var inte många torra ögon  här, det var verkligen så otroligt fint.

Efter detta samlades vi alla igen klockan 17.00 på Stadshuset där vi alla tog emot brudparet, skålade, firade, minglade (För Simons del var det en del kära återseenden i och med fotbollen), åt en magisk tre-rätters-middag, fick ta del av 10 både roliga rörande och fina tal, se filmer och dansade oss svettiga hela natten lång till livebandet. Det var så enormt bra anordnat och jag älskade den lilla ”boken” vi alla hade på våra platser, där i fanns det snapsvisor, historien om hur Linus och Iza träffades, lite regler för kvällen typ gå gärna hem med den personen du kom med os.v, beskrivningar om ALLA gäster som var där, bilder på brudparet, fakta om Brudparet, fakta om Sundsvall och en massa annat roligt. Jag skulle kunna skriva och berätta hur mycket som helst om dagen/kvällen men det finns inte tillräcklig med ord, en helt fantastisk dag som vi alltid kommer att minnas.

Det var med stor glädje vi närvarade igår och vi är såå glada över att fått ta del av denna stora dag för brudparet och önskar dom all lycka i framtiden!

PS. Tjejer, Izas klänning? Det finaste jag sett i hela mitt liv! Hon var bedårande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind