Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

City that never sleeps

Fina läsare! Jag har inte suttit still en sekund sedan vi fram till Stockholm i fredags. Tack vare det försenade tåget så var vi sena till Gården som vi var bjudna till innan bussarna till Söderstadion gick där Avicii spelade. Det var en regnigt Söderstadion vi möttes av, nostalgi blandat med frusna händer och tår var det vi fick uppleva innan jag och mitt sällskap bestämde oss för att åka in och sätta oss inne i stan någonstans, det var verkligen så kallt att ingen av oss klarade av att titta så vi stack innan Avicii gick på.

Resten av fredagstimmarna spenderade vi på Oxid & Amba. En galen kväll som gjorde att gårdagen bestod av pizza och gott sällskap. Just nu sitter jag i Hanna & Christians soffa med en kopp kaffe och peppar inför BB-finalen ikväll.

Hoppas ni haft en fin helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Sanne. Du jag måste bara fråga, min kille och jag har gjort slut precis och jag undrar, hur tar jag mig vidare? Vi gjorde slut på grund av distans, då han bor i Örebro och jag i Stockholm. Ska jag tro på Ödet? Eller ska jag gå vidare och lägga det bakom mig?

  Elin 2012-06-04 09:01:01
  Svara
 • va tråkigt att de va så kallt =/
  vem håller du på i BB ?

  Sanna 2012-06-03 22:35:59 http://moonzanna.se
  Svara
 • Men att ni stack innan han började?! 🙂 Förresten såg jag er gå förbi på väg ut när jag och min bästis satt inne på bänkarna. Kul faktiskt! Men att säga hej var jag tydligen för blyg för, haha 🙂

  Nina 2012-06-03 21:10:24 http://Nvikstroms.blogg.se
  Svara
 • Nu är jag med och tävlar sanne! Shit vad roligt det hade varit att vinna, för klockan är verkligen skit snygg 🙂 Ha det bäst/ Trogen läsare 🙂

  DAFINA 2012-06-03 17:29:24
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind