How to match?

Ni är en del som undrar hur ni ska matcha den lilla kjolen i vår. Jag kommer att springa runt i kjol så fort vädret tillåter och här nedan visar jag hur jag kommer att matcha det. Satsa på en liten, enfärgad kjol, du hittar det i varenda butik just nu.

 Till vardags: Matcha med en stickad tröja du låter hänga över alt. stoppa in en tshirt, jeanskjorta eller en blus, bär med ballerina, axelväska och stora runda solglasögon.

Till kvällen: Byt ut ballerina skorna mot ett par skyhöga klackar och satsa på att stoppa in en fin blus eller en tisha och bär med en tweedad kavaj eller skinnjacka över tishan. Glöm inte att pynta på med fina guldaccessoarer och lägg mer fokus på hår och smink.

Här hittar ni mina tre favoritkjolar : Gina Tricot & H&M & Zara

It-tjejen Lauren Conrad är minst sagt stilsäker och kjolen är ett nyckelplagg i hennes garderob. Inspireras av hur hon matchar den lilla kjolen;

LOVE, S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne, skulle du kunna säga någon hemsida där jag kan hitta balklänningar och som har en leveranstid mellan 5-7 dagar? 🙂 affär går också bra om du inte kan någon hemsida, vore jättetacksam för svar 🙂

    Romiyana 2012-05-10 21:23:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!